Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2007, 22:20   #1852
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suk Suk Pokaż post
@scroop
pogadam z keinenm ale jak wróce do warszawy teraz mam "praktyki" w szkole i mam miesięczne w wakacje gdy inni zapierdlają Pogadam z keinenem i chce usłyszeć powód chociaż się domyślam jaki był ale nie będe tutaj tego pisac.

Widziałem tu posty na temat rozmów mały lvl duży lvl... Ja osobiście nie przywiązuje wagi do lvl już prędzej do wieku w rl bo to jednak robi dużą różnicę. A co do xyrieli kiedyś za nią bardzo nie przepadałem ona wie dlaczego A teraz staram się być neutralny. Ogólnie uważam że w tej chwili nie mam żadnych wrogów i staram się to utrzymać a jeżeli wy tu piszecie że ktoś liże komuś dupe to żałośni jesteście... Większość z tych co tak pisze sami się płaszczą że zapłacą za pro A tak btw co do rl life to że ktoś dużo gra w tibie nie oznacza że nie ma rl life poprostu to jest jego sposób spędzania wolnego czasu jedni oglądaja tv inni grają w piłke a inni grają w tibie. Sam nie gram tak mało chociaż w sumie ostatnio to dość mało , ale ogólnie mówienie że ktoś nie ma rl life to jest bez sens sami gracie w tibie więc nie możecie tak oceniać innych jedynie takie prawo mają osoby które już nie grają lub nigdy nie grały...

Pozdrawiam wszystkich , i szczególne pozdrowienia dla poprzedniego ownera Ethiellanta (dzięki za winko) xD

Voyant/Ethiellant.
chodzą ploty, ze jeszcze nie zniknalem, jestem na gg czasem sie nawet loguje do gry a Ty se i tak nic z tego nie robisz
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline