Cytuj:
Oryginalnie dodany przez U$3r
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez wilo
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże .Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna
|
Nie bede pokazywal, jaki fan Pana Miodka ze mnie jest Ale zasada poprawnego pisania musi byc, ale to tak offtopic. W RL twoja propozycja skierowana na tym forum, do tych ludzi jest troche smieszna lol. Przeciez wiadomo, ze to tylko polska edycja<oficjalna> stronki o Tibii<jak Tibia.de> a oni tu, nie maja zbytnio wladzy nad gra. Dla twojej wiadomosci nowy serw jest juz w drodze, CIpowie maja juz chyba skurcze porodowe bo serw<nowy> mialbyc juz z 1 tydz temu, a bedzie do gwiazdki najprawdopodobniej<taka mam nadzieje>. Jesli brak ci serwerow, to popros Guido o nowy lol Albo kup sobie pacca... przeciez to tez jest wyjscie 
U$3r
|
1)nie na temat
2)nie czepiaj sie literooffek ( a na zlosc

) itp. itd.
3)i to nie ladnie tak ludzi jezdzic

sam kiedys sie (chyba) na takie cosik (zapchany serv itp. itd.) wkuziales? wiec sie odczep od innych
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
ale by to bylo nielogiczne
no bo chyba cipom zalezy zeby serwery byly za****pchane no bo to jest zacheta za kupienia pacca
a tak pozatym to nie tak hop siup zeby se wyjac nowy server z kieszeni
|
a czy swiat jest logiczny??

ale i tak mash racje