Cytuj:
Cytuj:
Straszna by ci się krzywda stała gdyby ci rata zabili? A zabawa z tego przednia
Dla mnie straszna. Nie mam zamiaru zawalać po rata i przerywać trening tylko dlatego, że jakiś idiota chce się pośmiać.
|
Straszne takie przerywanie na minutę treningu, ale to sprawa tego jak kto to odbiera, na przykład ja na miejscu tego kto rata stracił miałbym świetną frajdę z zabicia winowajcy.
To w 100% prawda... Ale nieoduczysz nikogo takich zachowań i jedynie możesz mieć nadzieję że jego gramatyka się zmieni bo dalej będzie takie rzeczy robił. I wiem że nie powinienem pisać że to fajne bo to tylko na pierwszy rzut oka może 'fajnie' wyglądać
Cytuj:
Wszyscy jesteście nooooooobami !!!!!!!!!Te forum jest po to aby dawać na nie niezłe zdjątka !! a te akurat były fajne !! A zresztą mało jest ratów ?? I pomyślcie kto wyrabia opinie , że polacy to nooby
|
Jak się uargumentowana krytyka nie podoba to już nie jest niczyja wina jak tylko twoja i nie musisz na wszystkich wokoło bluźnić tlyko z tego powodu, radzę się uspokoić albo po prostu nie zaśmiecać forum takimi postami... które i tak nikomu nic nie dadzą poza smutkiem że kolejny n00b z polski poszedł w main.