Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2004, 15:02   #24
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
Straszna by ci się krzywda stała gdyby ci rata zabili? A zabawa z tego przednia

Dla mnie straszna. Nie mam zamiaru zawalać po rata i przerywać trening tylko dlatego, że jakiś idiota chce się pośmiać.

Straszne takie przerywanie na minutę treningu, ale to sprawa tego jak kto to odbiera, na przykład ja na miejscu tego kto rata stracił miałbym świetną frajdę z zabicia winowajcy.

Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez ketsok
Lol ty myslisz czlowieku ze to omj main char? jeslit ak to lepiej ty sobie strzel w łeb..to ejst char do robienia z***ów i zmaieszczania ich an forum lolu

Zagłądzie zapewne nie o to chodziło i w pełni sięz nim zgadzam. Jesteś koleś idiotą. Dlaczego? Bo masz w dupie innych graczy. Ty do gry w multi się nie nadajesz. Pograj sobie lepiej w pasiansa.
Zastanów siękto wyrabia opinię 'polacy to Nooby"
To w 100% prawda... Ale nieoduczysz nikogo takich zachowań i jedynie możesz mieć nadzieję że jego gramatyka się zmieni bo dalej będzie takie rzeczy robił. I wiem że nie powinienem pisać że to fajne bo to tylko na pierwszy rzut oka może 'fajnie' wyglądać

Cytuj:
Wszyscy jesteście nooooooobami !!!!!!!!!Te forum jest po to aby dawać na nie niezłe zdjątka !! a te akurat były fajne !! A zresztą mało jest ratów ?? I pomyślcie kto wyrabia opinie , że polacy to nooby
Jak się uargumentowana krytyka nie podoba to już nie jest niczyja wina jak tylko twoja i nie musisz na wszystkich wokoło bluźnić tlyko z tego powodu, radzę się uspokoić albo po prostu nie zaśmiecać forum takimi postami... które i tak nikomu nic nie dadzą poza smutkiem że kolejny n00b z polski poszedł w main.

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 13-10-2004 o 15:03.
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem