Po zobaczeniu dzisiejszych wyników konkursu sms zaczołem się zastanawiać nad przebiegiem takiego "losowania".
Po sprawdzeniu wyników doszedłem do kilku faktów i wniosków:
1) "Zwyciężcy" z losowania 15-04-2007 nadal nie mają paców, a na konta się nie logują od jakiegoś czasu. ( Nicki są do wglądu na liście zwyciężców ).
2) a)Mancosac – wygral juz 3 razy – coż za niebywałe szczęście - nie sądzicie ? ( Mimo to NIE MA ani Pacca ani się NIE LOGUJE ).
b) Iron Monique – także wygrywa co chwile ... zadziwiające te zbiegi okoliczności ... - Zadziwiające że ktoś może wygrać 3 RAZY w krótkich odstępach czasu.
3) i mój ulubiony rodzynek:
Drianox Zomu – zdobywca PS3 nawet nigdy sie nie zalogowal na swoje konto a juz wygral w konkursie sms

... wygląda jakby konto zostało utworzone tylko po to zeby komuś przypisać "główną" wygraną :/
I tu mam kilka spostrzeżeń :
-Czemu zwyciężcy z 15 kwietnia nie mają opłaconych paców ? ( takich osób jest wiele wiecej po prostu nie chcialo mi się sprawdzać wszystkich "losowań" ).
-Czyżby były to tylko konta podstawione żeby ktoś wygrał paca ? , a skoro się nie upomna o to , to kasę będzie można tak zbijać dalej na podstawionych postaciach.
Jak ktoś nie wierzy niech sobie sprawdzi "wylosowanych" z listy na tibiacom zobaczycie że nikt z wygranych nie ma paca !
TEN KONKURS TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO ...