Cytuj:
nom, o tyle ciekawsze ze nie bylo zadnego hacka tylko mi sie znudzila ta gra ;p
najfajniejsze jest to ze nie moglem dokonczyc rookowania bo mi kumple zablokowali account ;]
|
Lipek, wiem ze to byla twoja osobista decyzja, ale mogles kilka tygodni z nia poczekac...
Cytuj:
to pozycz 50k xDDD btw Sunze ma hunta czy nie ?? bo wbil 1 lvl czyzby oddal dla Vu swoje ukochane ulubione soft bootsy?
|
Co to za problem wbić 1 lv na wojnie?
Cytuj:
Argenteum Astrum wbiło pierwszego poważnego fraga ;s
ale jak dalej bedą tak bić że na 1 osobe zabitą 1 od nich pada to długo nie wytrzymają.
|
Drugiego, bo wczesniej Xe'rien padł. Za pierwszym razem żeby Redeo nie padł brakło nam 2 noobcharów, a teraz po prostu Tana miał pecha, bo mu sie jakis noob wlogowal na miejscowce i mu pz przetrzymal.
Cytuj:
Obojetnie kto by nie wygral Pa zawsze bylo, jest i bedzie.
|
Obejetnie czy mieszkasz w Polsce, Anglii, Afryce czy Ameryce Płd. deszcz i tak Cię złapie - tylko gdzieś jest mniejsza na niego szansa, gdzieś większa...
Cytuj:
A pierdoly typu "for better nebula" sa tylko w polowie prawda. Nikt nie pisze, ze bedzie better for all. Bedzie better tylko dla tego co wygra.
|
I tu się nie zgodze - jak wygrało Rebirth było lepiej dla każdego, PA było mocno ograniczone... ale skończyło się jak skończyło.
Co do samego fraga na Celandii - może te 2kk expa, dosyć cenny loot i 50k na blessy wielkiej różnicy nie robią, za to frag ma duza wartosc moralna. Nasza ekipa jest teraz mocno podbudowana i wiara w zwyciestwo rosnie. VU wie, że nawet jak jest ich 25 online to możemy z dobrym skutkiem atakować, wiedzą, że możemy zabić każdą osobę od nich, a reszta Nebuli wie, że nie jesteśmy bandą noobów (no moze oprocz mnie) i warto do nas dołączyć.