Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ElynAlvia
Wszyscy z PACCEM są teraz mądrzy bo go mają ale niech postawią się na miejscu innych graczy tych, których nie maja PAACA albo nie mogą go kupić z różnych powodów... Myślę również, że gadanie, że gracze FAAC są niepotrzebni jest zbędne. Przecież każdy z was był nim kiedyś ( no może nie każdy ale większość..), a poza tym co by było bez FAAC? Zapewne zamiast 50k osób online byłoby z 20k... Komu byście pokazywali jakie to macie fajne outfity  ? Moim zdaniem robienie dalszych updatow nastawionych na PACC jest bezsensu... Wiadomo to oni utrzymują serwery ale wkoncu pisze, że tibia jest darmowa! a tu nam wychodzi z niej darmowa wersja demonstracyjna bo jak tak dalej będzie to FACC będzie miało 20% terenów całej tibi, po której może się poruszać a PACC 100%... Tak samo gdyby nie FACC zlikwidowano by troche serwerów... Więc ludzie z PACCEM nie powinni się wymądrzać, że są niby lepsi, i że jeżeli oni zapłacili za PACC to już ich prosze ozłocić bo są najważniejsi, a ludzi z FACCEM pobanowac! Ciekawe z kim byście się bili? Nie mówie tutaj, że mało osób jest do bicia ale napewno byłoby mniej! Mam tylko nadzieję, że Cipsoft to napsiał aby ludzie kupili PACCA, a i tak mają gdzieś coś nowego dla FACCA...
P.S Zapewne zaraz ktoś z PACCEM powie mi, że jeżeli mi nie pasi to moge nie grać albo sobie kupic PACCA... Tylko ciekawe co będzie jeżeli on znajdzie się po tej samej stronie co ja, my ( z faccem ) ? Zaraz będzie sam protestował...
|
To nie tak.. rozumiemy, że nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić na pacca, ale uważamy, że nam się należy jednak coś więcej, bo płacimy 30 zł / miesiecznie za gre. I na pewno nie uważamy się za lepszych, przynajmniej nie ja.. ja po prostu uważam że teraz gram w tibie... a sama gra jest darmowa, bo jest. możesz zwiedzać większość kontynentu i walczyć z 70% potworków występujących w grze.. a że tereny są nie oplacalne? to dlatego, że na faccu jest za dużo osób i często nie przestrzegają podstawowych zasad (list przed expowiskiem)..