Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2007, 10:25   #131
Sallim
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Domyślny

@up
tak tak knight jest według ciepie pro evul.. gówno prawda knight to kaleka, mega kaleka, gdzie ci knight zabije coś silnego (demon, czy coś innego) dla knighta większe hity powinny byc np. z avengera przy skillu 80 sworda nie walniesz mniej jak 130 czy ileś (chyba ze dobijasz potwora) knightem sie nie da grac widze że ty masz sorka wiec nic chyba nie wiesz o grze knightem, na poczatku ta profesja wydaje sie zajedwabista lecz 80+ ek w porównaniu z 80 ms jest jak 20 lvl (tak upośledzony i skazany na żołwie, małpy, lizardy itp.) a 80 ms bierze blokera na poi d lair 3 dle+ na klate dla blokera i e wave i juz wpadlo 6k expa+ w doslownie 10 sekund
@topic hmm lodowe wyspy za fajnie tego nie wyobrazam sobie ale moze przejdzie to moje oczekiwania i cos naprawde fajnego bedzie a co do nazwy taka skandynawska wiec jak nie moglo być cos z lodem
najbardziej mnie interesuje balansacja profesji, ja tam sie nawet ciesze ze to dla pacc, chociaz gra sie staje oplatna tylko jak sie kupi pacca wiec zaczyna sie robic grą płatną no ale trudno. powinni zrobic 1 miasto dla facca zeby odludnić pozostałe ;q

@edit
Cytuj:
80 knight na zulwiach bez ludzi wyciagnie nawet 80 k na godzine
z jakimi skillami po 150? pozatym ludzie na zólwiach SA ZAWSZE I ZAWSZE BEDA i sorkiem zobacz jak latwo zabic draga pare visów i juz na redzie

Ostatnio edytowany przez Sallim - 13-05-2007 o 10:29.
Sallim jest offline