Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2007, 11:48   #90
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DoLLar$ Pokaż post
Ponury - Ty chyba nie bierzesz pod uwage tego, ze nie wszyscy maja pacca. Nie mam pacca i mam 20 lvl (54 skill) i co na cyklopy mam ganiac? Tam wiecej jest ludzi niz mobow. I co mi zostaje do wyboru? Kopalnie? A moze rotwormy?
Mam 80 dist. i moge isc na dragi (wolny respawn) oraz inne dobre potwory.
I po co Ci ten 80 dist? Żeby iść na 25 lvl'u na dragi? Powodzenia. Tylko widzisz - wtedy jak Ty będziesz sobie siedzieć na single/double dragu 25 lvl'em i będziesz się rozkoszować wyśmienitym, szybkim expem z super skillami, ja będe masowo tłuc dragi. I sęk w tym, że ja będę mieć kase na taki exp. Sęk w tym, że ja nie zginę na pierwsze lepsze combo, ew. nie będe expił cały posrany z myślą "o kurwa, zebrał mi 40 hp, no to trza się leczyć, bo jak mi kombosa zasadzi...".

Nawet jak ktoś nie ma PACC'a - starczy, że ma mózg, jest kreatywny i zna parę miejsc w Tibii i może spokojnie bić dista przez exp. Grunt, żeby atakować potwory jak najczęściej. A czy to będą dworce, dragi czy może raty, to już nie mój interes. Tylko im mocniejsze moby bijesz, tym szybciej rośnie lvl (przeważnie logiczne). A konkretniej, to wydaje nam się, że dist idzie wolniej, ale on po prostu nie nadąża. I to jest norma.

Cytuj:
Z innej beczki... Po Twoich wypowiedziach widze, ze kto sie z Toba nie zgadza jest nubem. Oby tak dalej, czuje, ze bedziesz politykiem...
Sorry, ale jeżeli ktoś usilnie twierdzi, że "trening jest lepszy", bo tak usłyszał od innego nuba, a nie używa mózgu, to kim on jest?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem