Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aim r0x
Witam!
Jeśli temat założyłem w złym dziale to sry new jestem ;D
Mam takie pytanko, otóż czytałem sobie wiele tematów np w dziale mainland i bardzo wiele osób coś opisuje i na końcu dodaje "niestety zhakowali mi tą postać" czy coś w tym rodzaju i w związku z tym mam pytanie właśnie 
Czy prawdopodobieństwo hacka jest aż tak wielkie? czy normalny szary gracz może zostać poprostu zhackowany nei wchodząc na żadne strony itp nie dawać passów? dla mnie wydaje sie to trochę dziwne bo skąd mają brać acc i passy jak nie jakichś stron czy keylogów które dają 10000 lvl? Jak tak myśle że wbiłbym se 50 lvl i od tak sobie zostałbym zhackowany to mnie normalnie coś...
Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Na naszym forum często są różne filmy, lub pseudo filmy. Jeśli nie ma przynajmniej 5 komentarzy, lepiej nie pobieraj. Nie wchodź na żadne strony, których nie znasz. Powinieneś mieć włączona zaporę windowsa, i zainstalowanego avasta. Przyda sie też Ad Aware SE do skanowania kompa (przynajmniej raz na miesiąc), chyba, że masz podejrzenia, że mogłeś coś z jakimś programem czy innym złapać - skanuj od razu w pełni system (nie loguj się zanim nie przeskanujesz dokładnie).