Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WoodstockSms
Po zobaczeniu dzisiejszych wyników konkursu sms zaczołem się zastanawiać nad przebiegiem takiego "losowania".
|
Po sprawdzeniu wyników doszedłem do kilku faktów i wniosków:
Cytuj:
1) "Zwyciężcy" z losowania 15-04-2007 nadal nie mają paców, a na konta się nie logują od jakiegoś czasu. ( Nicki są do wglądu na liście zwyciężców ).
|
Moze sobie po prostu nie aktywowali, wiekszosc ldzi zostawia sobie pacca do aktywacji na update. Czy to nie jest logiczne ?
Cytuj:
2) a)Mancosac – wygral juz 3 razy – coż za niebywałe szczęście - nie sądzicie ? ( Mimo to NIE MA ani Pacca ani się NIE LOGUJE ).
|
manosac wyslal bardzo duzo smsow, nie ingerujemy w wyniki konkursu, ale tych smsow bylo kilkaset, to czy aktywowal pacc czy nie, to czytaj wyzej
Cytuj:
b) Iron Monique – także wygrywa co chwile ... zadziwiające te zbiegi okoliczności ... - Zadziwiające że ktoś może wygrać 3 RAZY w krótkich odstępach czasu.
|
polecam studiowanie rachunku prawdopodobienstwa, im wiecej sms tym wieksze szanse, dlatego tyle razy sie potwarza.
Cytuj:
3) i mój ulubiony rodzynek:
Drianox Zomu – zdobywca PS3 nawet nigdy sie nie zalogowal na swoje konto a juz wygral w konkursie sms ... wygląda jakby konto zostało utworzone tylko po to zeby komuś przypisać "główną" wygraną :/
|
Tutaj sytuacjia jest zupelnie inna, ludzie tworza nowe konta tylko po to aby po wygranej sms, nie byc meczonymi przez innych. Przestudiowalem historie wyslanych smsow przez tego goscia, zdecydowal sie wyslac duzo smsow, w ostatni dzien konkursu.
Cytuj:
I tu mam kilka spostrzeżeń :
-Czemu zwyciężcy z 15 kwietnia nie mają opłaconych paców ? ( takich osób jest wiele wiecej po prostu nie chcialo mi się sprawdzać wszystkich "losowań" ).
|
Odpowiedizalem wyzej. PACC sa w wiekszosci oplacone, niektore nie sa, bo nie mieli spersonalizowanych kont.
Cytuj:
-Czyżby były to tylko konta podstawione żeby ktoś wygrał paca ? , a skoro się nie upomna o to , to kasę będzie można tak zbijać dalej na podstawionych postaciach.
|
Nie
Cytuj:
Jak ktoś nie wierzy niech sobie sprawdzi "wylosowanych" z listy na tibiacom zobaczycie że nikt z wygranych nie ma paca !
TEN KONKURS TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO ...
|
Mam nadzieje ze rozwialem wszelkie watpilowsci