Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2007, 14:00   #1378
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majkell Pokaż post
Temat o Jowinnie sie znalazł? To, że powiedziałem, że jest mądra, miałem na myśli, że nie zachowuje sie np. jak wiżak, elo,spier**** itp. Mam nadzieję, że zrozumiałeś... Pozatym, wiesz ile osób zostało zbanowanych przez jowi? Raczej tego sobie nie wyobrażasz Dlaczego jej nie chcesz na servie?Bo złapała ci sorka na botku? No to żalowo.

Toxulo ciebie obrażać nie będę, ale po tym jak płakałeś na forum ze CO cie hunci, wydaje mi się, że jesteś bachorem, który nie wyrósł.
haha rotfl. I nawet jakby zlapala to co by zrobila? Myslisz ze ona lapala botterow z CO/EM? Oczywiscie ze nie, oni by nie zaplacili, wiec po co?
Myslisz ze ona nie wie ze CO i EM cheatuje? I co niby moze zrobic z tym? Przed wojna nic bo bysmy ja wysmiali a teraz tez nic bo nam nie zalezy. A swoich przeciez nie bedzie banowac.

Pozatym niech sobie reportuje i banuje cheaterów jak chce, wtedy nie mialbym nic przeciwko bo zeby dac sie zbanowac to trzeba byc idiota...lub poczatkujacym. Ale niech nie lapie przypadkowych ludzi i nie wyludza pieniedzy pod tym pretekstem. Paradoksalnie, to EM organizowalo pk teamy zeby zabijac ludzi (w.g powodu wojny napisanego przez Jowinne) ale przynajmniej nie mowilismy ze zabijamy "bo oni cheatuja".
Hupe jest offline