Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2007, 15:06   #1873
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Domyślny

@Szary chyba zapomniałeś ale ostatnio gadaliśmy , może z 2 tygodnie temu a jak pisałem ja nie mam możliwości wbicia się na etha bo nie mam hasła a rk mi nie działa chyba źle zapisałem i lipa Zanim otrzymam nowy rk troche minie a teraz tak w ogóle jestem na mazurach nie w domu i sobie odpoczywam od tibi. Ja o przyjaciołach nie zapomninam ;] i Tobie jak coś zawsze pomagałem i pomoge.

@4drian
Heh jak chcesz się wypowiadać tak aby cię szanowali to nie pisz ciagle na ten sam temat tylko staraj się zabierać głos w sprawach które kogoś obchodzą bo (nie obraź się) ale chuj mnie obchodzi że znika Ci rs , mi też znika albo już znikł i się nie chwale. A co do pisania na temat Xyrieli od tego masz priv. Nie traktuj tego że chce Ci pojechać bo Cię nie znam ale to tylko dobre rady. A i nie rób z siebie takiej siorotki "Staram sie ale Wy tego niedoceniacie i tylko po mnie jezdzicie" bo naprawde nikt tutaj nie lubi nikogo gnębić dla przyjemności

@Do reszty
Też możecie mu odpuścić dac nową szanse niech się chłopak wykarze , może to jego poczatki z jakim kolwiek forum

Pozdrawiam wszystkich.

Voyant/Ethiellant.
Suk Suk jest offline