Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pasorzytek
czy ty nierozumiesz jak sie dociebie po polsku pisze?? to ci napisze normalnie ODPIERD** SIE ODEMNIE... NIC CI NIEZROBILEM. niewiem ile czasujestes na forum ale jakcos ci niepasuje to drzwi sa otwarte i mozesz zawsze wyjsc <CYA> no niemow ze grasz na harmoni  jaka szkoda ;p bo bys bylnarooku spowotem ;p < o ile z twoja inteligencja z niego wyszles>
|
Widzę, że masz naprawdę poważne problemy ze swoją osobowością. Polecałbym udać się do dobrego psychoanalityka. Widzę, że frustracją Cię przepełnia. Biedactwo, może nie dostałeś rano mleczka ? Pewnie nikt Cię nie kocha, jak mi przykro. No jesteś typowym przykładem rozkapryszonego dziecka, "bueee bueee zabije cie bueee bueee". Właśnie po to gram na harmoni, żeby uniknąć takich niezrównoważonych psychicznie osób. I jednak lepiej by było jakbyś zmienił trochę używane słownictwo. I jednak może byś zaczął używać spacji w odpowiednich miejsach a nie jak Ci się przypomni, albo przez przypadek naciśniesz.
Pamiętaj kultura wypowiedzi świadczy o człowieku, a nie jego lvl w tibii

. Ja zwróciłem Ci uwagę w sposób kulturalny, a Ty niestety nie potrafisz zachowywać się kulturalnie.