Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matfiej
Widzę, że masz naprawdę poważne problemy ze swoją osobowością. Polecałbym udać się do dobrego psychoanalityka. Widzę, że frustracją Cię przepełnia. Biedactwo, może nie dostałeś rano mleczka ? Pewnie nikt Cię nie kocha, jak mi przykro. No jesteś typowym przykładem rozkapryszonego dziecka, "bueee bueee zabije cie bueee bueee". Właśnie po to gram na harmoni, żeby uniknąć takich niezrównoważonych psychicznie osób. I jednak lepiej by było jakbyś zmienił trochę używane słownictwo. I jednak może byś zaczął używać spacji w odpowiednich miejsach a nie jak Ci się przypomni, albo przez przypadek naciśniesz.
Pamiętaj kultura wypowiedzi świadczy o człowieku, a nie jego lvl w tibii  . Ja zwróciłem Ci uwagę w sposób kulturalny, a Ty niestety nie potrafisz zachowywać się kulturalnie.
|
Cytuj:
Twój wiek mówi, że powinieneś umieć używać spacji, ale tego nie widać. Lepiej wyedytuj post to może będzie do zrozumienia.
|
to jest kulturalnie ?? gdybys se dla na luz bylbyspokoj a tak . sam jestes niezrownowazony psychicznie i te slowa traktuje jako osczerstwo i zaraz dam reporta bo teraz to mnie chklopie wkurzyles i to ostro.. STARY WEZ KURDE WRZUC NA LUZ A NIE DO KAZDEGOSIE PRZY*******ASZ PRZY*******ILES SIE DO MNIE O 3 <slownie trzy> spacje jak nieumiesz rozczytac to nie czytaj... ciekawe czy czepiasz sie tak wszystkich.... niepomyslales ze komus spacja moze na klawiaturze niedzialac dobrze ??? moze poprostu byc uszkodzona??