Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2007, 18:18   #4980
iVee
Użytkownik forum

iVee's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury Pokaż post
58EK, skille 82/81
EQ: aol, rh, dsm, glegi, bohy/sb, skullstaff/arcane staff, demon shield

Gdzie mogę z tym poexpić oprócz Banuty/scarabów/żółwi? EF non-stop zawalone, podobnie Mint. Aha, postman done.
Z tym lvl raczej nie znajdziesz nic bardziej przystępnego chociaż mógłbyś sprobować OF.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibinosss Pokaż post
mam pytanko jescze jedno, co wziasc knightem na gs'a ?? na jakim lvlu i z jakimi skillami?? i prosze o porownanie wydatkow huntu demona, ile wyda knight a ile druid ?? na jakim lvlu na demona knightem, a na jakim druidem?? co wziasc ze sobą ??
Na gs'a bierze się jednoręczną broń która da Ci jak najwięcej obrony.
Demon hunt? Knight to tu raczej sie nie popisze. Blokować nie radzę poniżej 60lvl a shooter? Tutaj im wielszy lvl tym lepsze hity

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sylwia656 Pokaż post
20 Elite, 50/50, 46% do 4mlvl Eq: Bs, knight legs, warrior helmet, ancient shield ( moze dzis kupie crown), croc boots, noble armor.

Tyle mi nie pisać że mam chodzić na larvy albo roty xD

PS. Czy dałbym radę na powierzchni żółwiowych wysp albo dworcach ?
Możesz sprobować z dworkami ale radzę zabrać ze sobą dwarven ringa. Co do żółwi to na powieżchni może być Ci ciężko ze względu na liczne żabki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inqognito Pokaż post
30 knight skille 76+/77+ , eq robocze tzn. taki knight set+vamp shield+bright sword lub giant sword.
Za jakieś 2 tygodnie pacc, gdzie expić tak żeby niebyło za bardzo straty uhów i żeby dobrze gotówka wchodziła
EF, Mintwallin
iVee jest offline   Odpowiedz z Cytatem