Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury
58EK, skille 82/81
EQ: aol, rh, dsm, glegi, bohy/sb, skullstaff/arcane staff, demon shield
Gdzie mogę z tym poexpić oprócz Banuty/scarabów/żółwi? EF non-stop zawalone, podobnie Mint. Aha, postman done.
|
Z tym lvl raczej nie znajdziesz nic bardziej przystępnego chociaż mógłbyś sprobować OF.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibinosss
mam pytanko jescze jedno, co wziasc knightem na gs'a ?? na jakim lvlu i z jakimi skillami?? i prosze o porownanie wydatkow huntu demona, ile wyda knight a ile druid ?? na jakim lvlu na demona knightem, a na jakim druidem?? co wziasc ze sobą ??
|
Na gs'a bierze się jednoręczną broń która da Ci jak najwięcej obrony.
Demon hunt? Knight to tu raczej sie nie popisze. Blokować nie radzę poniżej 60lvl a shooter? Tutaj im wielszy lvl tym lepsze hity
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sylwia656
20 Elite, 50/50, 46% do 4mlvl Eq: Bs, knight legs, warrior helmet, ancient shield ( moze dzis kupie crown), croc boots, noble armor.
Tyle mi nie pisać że mam chodzić na larvy albo roty xD
PS. Czy dałbym radę na powierzchni żółwiowych wysp albo dworcach ?
|
Możesz sprobować z dworkami ale radzę zabrać ze sobą dwarven ringa. Co do żółwi to na powieżchni może być Ci ciężko ze względu na liczne żabki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inqognito
30 knight skille 76+/77+ , eq robocze tzn. taki knight set+vamp shield+bright sword lub giant sword.
Za jakieś 2 tygodnie pacc, gdzie expić tak żeby niebyło za bardzo straty uhów i żeby dobrze gotówka wchodziła 
|
EF, Mintwallin