Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pasorzytek
to jest kulturalnie ?? gdybys se dla na luz bylbyspokoj a tak . sam jestes niezrownowazony psychicznie i te slowa traktuje jako osczerstwo i zaraz dam reporta bo teraz to mnie chklopie wkurzyles i to ostro.. STARY WEZ KURDE WRZUC NA LUZ A NIE DO KAZDEGOSIE PRZY*******ASZ PRZY*******ILES SIE DO MNIE O 3 <slownie trzy> spacje jak nieumiesz rozczytac to nie czytaj... ciekawe czy czepiasz sie tak wszystkich.... niepomyslales ze komus spacja moze na klawiaturze niedzialac dobrze ??? moze poprostu byc uszkodzona??
|
No jakoś dalej niestety brak Ci ogłady, twojepostywyglądająjakzaszyfrowane, i to raczej ty musisz wrzucić na luz, bo jak za bardzo monitor sobie oplujesz to nie będziesz widział co jest napisane. Wnioski na temat zdrowia psychicznego wysnułem po tym jak po zwróceniu uwagi na temat używania spacji zacząłeś miechem rzucać i mi wygrażać. Więc proponuje zanim znowu coś napiszesz to herbatka z melisą. imożenajpierwsiebiezaraportuj bueheheheh. Forum to nie czat, możesz przed wysłaniem przeczytać najpierw post i go poprawić.
I widzę, że nawet z podstawami matematyki jesteś mocno do tylu, bo liczenie też ci nie wychodzi, brakuje tam zdecydowanie wiecej niz 3 spacje.