Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2007, 20:25   #1879
sellemon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 110
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ezh Pokaż post
OMFG...
Djin porozmawiajmy tak szczeze bo chce zaczac cie lubic mam takie 3 pytania:

1.Dlaczego wogole zrobiles koncowke "De'moon" wiesz bo to jest 1 oznaka noobstwa
2.Ile ty masz wogole lat 13?
3.Czemu probojesz sie tak bardzo podlizac Naszej nie ukochanej Xyrieli myslisz ze to poprawi twoje znajomosci na selenie?

Pozdrawiam Prawie Wszystkich Oprocz xyrieli
Ja tobie odpowiem jak to widze z mojego puktu widzenia

1. Co ty masz do koncowki De'moon ... myslisz ze tylko 1 wilki Alucard ma taka koncowke popatrz sobie , sprawdz i sie wypowiedz...wydaje mi ze nick jest dowolny ? chyba mam racje wiedz przestan sadzic ludzi po nicku ^^

2. Nawed jesli ma 13 lat ...to jest jakis zakaz wypowiadania sie na forum.. I nawed jesli ma 13 lat to sorry powinines to uszanowac. Ty tez kiedys byles dzieckiem.

3. Podlizywanie sie a okazywanie sympatii to sa 2 rozny sprawy wiesz ? ...jesli ktos pisze ze kogos lubi a ta 2 osoba ma wyzszy lvl ...to odrazu oznacza ze lize jej dupe...napewno inaczej bys odebral to gdyby napisane bylo przez np 130 lvl do dajmy np 20 . Wiem wiem ze to nie jest miejsce na tego typu sprawy mimo wszystko , lecz mozecie to napisac spokojnie , czyz nie ?

A pisanie oficjalnie ze nie lubisz xyrieli jest niczym innym jak tym co robil djinn de'moon tylko w odwrotniej formie ...Chciales blysnac ale Ci nie wyszlo.

KthxBYE
sellemon jest offline