Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth
80 sorc/druid bije z visa 100+ liczmy ze wali 130 na ture wiec to wychodzi okolo 8 visow a z rozga co bije okolo po 60 to w 5 visow to jest jednak roznica .A zrobic taki lvl zeby mozna bylo expic bez visa bez wanda to trzeba poswiecic conajmniej 2x wiecej czasu niz z.
|
Oczywiście, że te 3 visy to jest różnica - dla kogoś, kto się kocha w cyferkach owszem. Dla człowieka, który gra dla przyjemności - śmiem wątpić.
Cytuj:
A tak apropo to pan Ponory ma 50 lvl i kazdy czlowiek co ma juz cos wspolnego z tibia robi tak ilvl nie dluzej niz 20-30 dni (i nie patrze na twoje skille ani profesje)
|
Bo widzisz, mój drogi - ja nie gram dla cyferek, tylko własnej przyjemności. Nie poświęcam swojego real life dla głupiej gry. Przykro mi, że wydaje Ci się to takie dziwne.
@Alko - dzięki, ale nie trzeba mi adwokata

IMHO jak ktoś najpierw się przypieprza do czegoś, co powiedziałem chyba z 5 miechów temu, a potem do lvl'a, to znaczy, że wybitnie nie ma się czego innego uczepić. Zapowiadała się dyskusja na poziomie, a jest grzebanie w przeszłości i ocenianie człowieka po cyferkach przy nicku.