Terenów z bramką lvl powiedzmy 9+ na bank nie dadzą, a jeśli już by mieli dać to conajmniej 50+ [teren dla pacc oczywiście] żeby sobie byle noob w 1 dzień nie zrobil rookstayera i poszedl tam noobować. Generalnie CIPSoft i tak w ostatnim czasie [a nawet ostatnim update] mimo wszystko umilił Wam [mówię do rookstayerów] po troszku nudę rookgaardowego życia, poprzez bank [mimo wszystko wg. mnie nie było to najmądrzejsze, mogli dać samą wymianę gp -> pc -> cc], bossów [AS, a z nim nowe przedmioty takie jak MLW, czy knife; czy Munster - rozwijając pomysł munstera mogli by wprowadzić 'najazdy' paru munsterów wraz z już istniejącymi najazdami ratów].
Co do qestów, choć sam jestem jednak sceptyczny to odkrycie zagadki zniknięcia SS jest conajmniej początkiem do rozwiązania drugiej części questów, jednakże nie sądzę, że zostanie to odkryte przez 'naszych' rookerów, gdyż, jak zauważyłem wolą oni zamiast na odkrywaniu tajemnic, czas spędzić na zaspamowaniu forum postami.
I może w tym update pojawił by się jakiś 1 silniejszy stworek, nawet nie koniecznie 'najazdowy', a zwyczajny mający resp gdzieś w trudno dostępnym miejscu [może MH, albo Goblin Hell]. Mam na myśli Mino Archera, są Minotaur, MM, AS, a godnym przeciwnikiem z pewnością byłby Archer, no chyba że CIP by zaszalał i dowalił coś naprawde Hardcore'owego, typu Elf Arcanist, czy Hunter... ale do tego jednak naprawdę niezbędna była by ta zakichana bramka lvl, jak wspomniałem 50+ lvl. Echhhh pomażyć zawsze można... No ale tak do codziennego expienia mogliby dać ciutek mocniejsze stworki, mam tu na myśli Dwarf [ew. Soldier], Bandit, czy nawet Valkyrie.
Ostatnio edytowany przez Derwan - 14-05-2007 o 09:45.
|