Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2007, 11:10   #26
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Wiec o silniejszych potworach wedle mnie mozemy juz na starcie zapomniec. Po to tak naprawde nie ma sensu dla osoby ktora patrzy z boku. Dlaczego ?? Mianowicie, niektore servery sa przepelnione graczami grajacymi na rooku, ale na niektorych jest zaledwie kilku. Co przy dobrym potworku stanlowilo by nie lada problem z ubiciem bo nie wszyscy gracze chca wspolpracowac, a co za mi z 200 graczy z 5 lev.
Co do nowych terenow, facc jak zawsze chca najwiecej a najmniej daja tibi, najczesciej sa to nooby ktore maja 12 lev na rooku i jak im sie wydaja rzadza, sa tez wyjatki, ale i osoba z 100 lev moze byc n44bem. I trzeba sie zastanowic tez nad tym czy wlasciwie az tak desperadzko sa potrzebne te nowe tereny.
Nowe questy i bramki levelove. O tym drugim mozna juz zapomniec bo to rook, wiec nie ma szans, sensu, powodu by je tu dac. Quest jakis nowy mogl by powstac, mogl by byc to quest przypominajacy postmana w ilosci misji itp itd. A co by za niego bylo, tego sam wsumie nie wiem ... ale mogl by byc to quest ktory robi sie dniami z powodu np. ze jakas rzecz potrzebna do jego wykonania respila by sie raz na miesiac(jedna osoba jedna ow rzecz do wziecia na miesiac). A quest mogl by byc 2 fazowy, pierwsza czesc dostepna dla facc i pacc(oczywiscie z nagroda), a druga juz tylko dla pacc. Tak by bylo najsprawiedliwiej i naj realniej.
Ludzi sie uparli by to SS bylo latwiej zdobyc, lub by byl quest na Brass Armor. A skad wiecie ze SS juz nie mozna zdobyc? A po co wam Brass Armor? Poprostu ludzicie sie iz majac taka "kosiarke" i taka "klate" staniecie sie lepsi w te klocki? Wedle mnie to co aktualnie jest najlepszego na rooku z eq nie powinno byc zmieniane po przez dodanie czegos nowego mocniejszego. Mozna pododawac jakies rzeczy do kolekcjonowania, nowy rodzaj fooda ktory jest zadko dostepny czy cos takiego. A moze z ktorym update zostaniemy dodani oficjalnie do grupy profesji Tibi? Wedle mnie to by bylo to na co wielu o ile nie wszyscy z nas czekaja!
Napewno doczekamy sie kosmetyki, pewnie jakas czesc update ktora jest na rooku skapnie tez i na maina i na odwrot, poprostu bedzie to cos jak np. bank ostatnimi czasy, lub system ownera zabitego potwora.
Z domkami to juz wogole nie realne, a i tak naprawde nie potrzebne. Mogl by powstac budynek z np.4 pokojami do wynajecia jako guild pokoje, lecz w nich tylko stol, krzesla, piecyk, smietnik itp, bez loza-wkoncu to nie main.

Ci co zyja test Serverem to tez mnie dziwi, bo wkoncu 7 dni w roku(no wsumie to okolo 14 dni, 2xTS=14d dni zazwyczaj), to naprawde malo w skali roku. I jeszcze to ze mozna poznac, trafic na ciekawych ludzi. Na TS ludzie zachowuja sie jak zwierzeta, no to fakt mozna ich poznac dobrze i to z dobrej strony .... hyhy aby naprawde ??

PS. Ktos napisal ze MH i GH to naprawde trudno dostepne miejsca w sam raz na resp potworow, takich lepszych ... jak dla mnie to niezle koles dal mi sie posmiac, TRUDNO DOSTEPNE MIEJSCA ?? Hyhyhyhy no tak bo zdobyc 15 lev na rooku to ciezko by tam chodzic expic czy trenic...

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 14-05-2007 o 11:18.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem