Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2007, 13:02   #4730
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nedomanus Pokaż post
fin'er co ty pier?... Anru padl za nic, Nerg go zajebal mowil ze nia ma dowodow na cokolwiek ale gowno to go obchodzi jeszcze payment chcial dolozyc
wuja chcial pojsc na ugode (bez paymentu dla anra) i za to mu dziekuje ale anru stracil 80k za nic (blessy i runy) i juz wczoraj nie wytrzymal nerwowo

zaczyna sie powtarzac sytuacja z wojny et - ng, byl okres duzej dominacji et i wszczynali konflikty z kim sie dalo... nie ma innych sposob zeby zarobic? i ta sa niby freedom fighters...

pozdrawiam Yofa, (mam nadzieje ze ten post nie bedzie uznany za obrazliwy i nie bedzie reasonem do huntowania mojej osoby, bo po ostatnich dniach nie wiem czego sie spodziewac)
Nedomanus.... nie zrozumiałeś mojej aluzji. Miałem na myśli dokładnie to samo co Ty, że LS dostało wiatr w żagle i się zaczynają głupie hunty, przejawy PA i tym podobne. Nowa Obsidia od starej będzie się tylko różnić nazwą panującej gildii i narodowością która będzie "udupiana" ( choć i tu mam obiekcje bo Szwed Szweda nie ruszy, a z Polakami to różnie ).

@ Qx~

Możliwe że ten którego znam to jeden z Was . Zresztą nie obchodzi mnie to...