Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2004, 19:44   #92
Szczepan szmaci Zimna
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 10 2004

Domyślny

wlasnie ... mialem to napisac dzis rano, ale strona sie ***ala ...

Moje smierci na poczatku braly sie glownie z tego ze nie mialem pacca i zamiast sie wylogowac wolalem zostawic postac afk. Poszedlem do kibla a gdy wrocilem nawet sie nie zdazylem uhnac jak jakis c*** na mnie stuff zlurowal. Zostawalem afk jak mowilem juz bo nie mialem pacca. Killed by drag ? Qrwa, to bylo c***owe. Freeze i pozniej slynny napis "You are dead." >.< Ale prawda - sporo sie nauczyłem na Sz i nie zaluje ze kupilem go. Poza tym Zjmn... Qrwa wiadomo ze hackujesz wiec juz ci nic nie pomoze. I nic do cholery jasnej nie dodalem do rozmowy poprostu czysta prawda.

btw.
Zjmn dawaj adres mądralko tylko dobry - nie chce mi sie marnowac kasy na transport "towarzystwa". O, i poznasz mego kumpla Vadima pamietasz na nekro ? Vadimsomen ? jak kozaczyles ze jest VIPPED ? z drejkiem w necro cave mielismy taka brechte - kozak jestes ;P vadim qrwa przynajmniej zrobil cos dla swoich kumpli a ty co? zaklamy zjmn wciskał "kolegom" swoje ukochane Keyloggi. Gtz dla ciebie, ja bym tak nie mogl kumplowi wbic noż w plery. No coż sa ludzie i ludziska ciesze sie ze nie masz postaci. zgadnij czyja to sprawka :>
P.O.D.A.J A.d.R.E.S

i nie przestane krzyczecz fuck tha Zjmn
Szczepan szmaci Zimna jest offline   Odpowiedz z Cytatem