Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2007, 19:05   #172
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mordor Pokaż post
No człowieku tu mnie rozbiłes miałes może kiedys 80 mastera ^.-, bo jakos nie widze ze wiesz ile on moze expa wyciagnac na d lair, no chyba ze ty nie umiales nim kompletnie expic, albo wiesz to od kolegis ktory bił 1/5 dragow na d lair. Z tego co slyszałem od kumpla 80 ed wyciagal on ~90k expa lekka reka na dragach na edron wiec nie wiem skad ci sie wzielo 50-60k. Widac ze albo jestes jakis glupi albo ciagle usilujesz innym wmowic ze sorc nie jest najszybciej expiaca profesja -.-'. Btw nie wiem co oznacza sformulowanie d lair bez ludzi? U ciebie na serverze d lair jakiekolwiek edron czy venore to jest public place? Bo z tego co widze na swoim servie to wystarczy sobie zajac respa i masz d lair bez ludzi.

widac ze nie miales nigdy pacc
i to mi sie w pacc podoba ze jak napiszesz list to ci nikt nie wlazi tylko 1 na 10 zdazy sie co wlezie i to jest wlasnie pacc a facc ?? 10 ludzi na jeden cyc

d lair jest na facc arena ale moze byc wolny jak bys wstal o 4 rano to watpie czy ktos tam bedzie moze jedna osoba

a ed to nie ms wiec moze byc ruznica expa

ja na 64 levelu tez bym tyle wyciagna bo co za problem nawalac z run i mort huruw tylko waste jakie

Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-05-2007 o 19:08.
Albertus jest offline