Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2007, 22:08   #39
Achmed_Assassin
Użytkownik Forum

Achmed_Assassin's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Lublin

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unbeatens
Świat: Arcania
Poziom: 179
Skille: 104/65
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Hmm chcialem taki topic zalozyc ale mnie wyreczyles Bartholomew ;D

Co do war Beach - dpft to chyba Ci co są zainteresowani sytuacja na serwerze powinni wiedziec... zresztą nie podobalo mi sie ze dpft wzielo pierw osoby na wojne a pozniej wiekszosc wywalili na zbity pysk... a wiele osob ( stalych z dpft) nie logowalo sie przez caly war... ( Achmed Assassin , Perrymon ( tego nie mam mu za zle bo i tak dobry koles ) i kilka innych ) aczykolwiek tez nie moze byc w gildi 150 osob ( bylo ok. 60~)

Z tego co wiem to Ty tez nie byles zbytaktywny... Mowisz tak bo zalezlismy sobie za skore. Gdyby to odemnie zalezalo bylbym niemal na kazdej akcji, tylko ze podczas tej wojny matka zabrala mi modem, bo mialem wiele nieobecności w starej szkole. Przed kazda akcja Kayetan (:*) dzwonil do mnie i informowal o tym co sie kroi. Nie moglem sie zalogowac bo nie mialem modemu. Dzisiaj wiele sie zmienilo. Przed koncem pierwszego semestru tego roku szkolnego udalo mi sie dostac do wymarzonej szkoly (ogolnokasztalcace liceum lotnicze w deblinie). Zanim jednak tam poszedlem dostalem modem z powrotem. To byl ostatni miesiac wojny, wiec jechalem z lvlem ile sie dalo ale nikt nie spodziewal sie ze to juz koniec. Wyjechalem do szkoly i odtad wracam tylko na weekeny.
to tak na usprawiedliwienie
Achmed_Assassin jest offline   Odpowiedz z Cytatem