Dla moich drogich fanow smutna wiadomosc.
Udalo mi sie odrobic 100

Nie moja wina, ze Tibia mi kompa zamula, wygaszczacz ekranu doszedl do wladzy kiedy juz bylam w trakcie bicia hero, nerwowe ruszanie mycha nic nie dalo, a jak juz dalo to bylam ded :X Ale akurat mialam zarobione kaske wiec bylo na co wydac
I po paru godzinach niestrudzonej pracy..
TADAAM
Wiadomosci z Seleny sa nastepujace:
- pk teamy przerastaja same siebie, zostalam poinformowana, ze istnieja 3 wiadace teamy, jednak mozliwe sa fuzje miedzy nimi i tak Pirreus (Cetas, Tael~ i reszta) + Shiekah (Zorro Dale itp) + Gurrkiwag and friends...
Starach sie bac
- Wojna pomiedzy Fraternity a Cruoris utknela na moment w martwym punkcie.. tzn nikt nic nie robi ani nie ma zadnym open battle
- Jack Aligo-Aligator przechodzi sam siebie w zdobywaniu wymyslnych outfitow, full summoner i full warrior bylo za malo, teraz ma full wizarda, w ktorego zdobyciu osobiscie mu pomoglam

Go go some lvls mabee blz?
(Ale nikt nie przebije u outfitach Alfonsa ofc..)
- Saphir Thor wysolowal w ladnym stylu DHQ ostatniej soboty, zaluje, ze nie moglam uczestniczyc w tym quescie
To by bylo na tyle,
Pozdrawiam
Xyriela
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy
Dżaper rox