Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastash
Dalej się nie rozumiemy. Pisałem w kategorii Barca traci a nie Real zyskuje.
|
W takim razie, moja kulpa.
Cytuj:
Skoro nie potraficie przepłakać teraźniejszości i cały czas o byłych trofeach jest mowa a nie o tym, jak teraz grają oba kluby to mogę powiedzieć, że Real jest średnim klubem i nie wycofać tego do momentu aż Królewscy ponownie zdobędą mistrzostwo Hiszpanii i Ligę Mistrzów w tym samym sezonie. To nie ma sensu. EOT.
|
No to i tak nawet teraz Real gra lepiej niz far$a. I nie, wyznacznikiem wcale nie jest poziom odpadniecia z CdR/LM/czegokolwiek innego - po prostu Real jest rowniejszy. Co rzecz jasna nie oznacza, ze jest rownie dobry co np. dekade temu. A kwestie 2>9 od zawsze drazyly putki, a nie fani Realu. Wiec kto tu nie potrafi czegokolwiek przeplakac?
Z mojej strony, rowniez EOT. Sa milsze kwestie. =)
Chocby tenisowy turniej w Hamburgu - kto na zwyciezce? Czuje, ze dominacja Rafy Nadala na ziemi w tym tygodniu sie skonczy. Drabinke ma cokolwiek ciekawa - Gonzalez w 1/4, Davydenko w 1/2. Po tym, co obaj pokazali w Rzymie w zeszlym tygodniu, wsrod nich szukalbym triumfatora. Bo Volandri raczej nie bedzie sie juz liczyl...
(i drobna porada dla 'obstawiaczy' - to, ze na Federera jest kurs 1.03-1.05 nie znaczy, ze Szwajcar wygra - zwlaszcza tu, na ziemi; granie 'przeciwko' wydaje sie calkiem oplacalne =))