Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2007, 14:40   #9
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior Pokaż post
Ohh.. niesamowite. Super zabawa, gosc powinien na jakies mistrzostwa w starcrafta jechac lub CSa, a nie sie w tibii wyglupiac przerzucajac 2 itemy na sekunde i gadajac naraz! Toż to prawdziwy wymiatacz.. ciekawe jaki bocik, bo kto chce grac w fast hand? boterzy.. TibiaNG? BLackd Proxy?
Mnie tez tak chcial wkrecic 'boski boter 15 sorc co wyrobi 40 ED', ale widac spotkał złego przeciwnika. NG i blackd moga sie schowac przy tym czego ja uzywam
6-9 itemow na sekunde.. to jest tempo jakiego nowe bociki nie wytrzymuja
Knight armor dla mnie, a 'boski boter' nic nie ma
Teraz wszyscy szukaja opcji do fasthand w super rozbudowanych botach z milionem opcji, moj program ma 35 KB
Oczywiscie nie dam go nikomu, ani nie gram sam w fasthand. Ja tylko robie porzadek z dziecmi neo :>
Ostatnio spotkalem goscia ktory gra w tibie 2 tygodnie, ma 9 lvl, a ze nie potrafi grac to.. rozsyla linki do keyloggera, zeby zarobic.. tego teraz sie uczysz w tibii. Skad sciagnac bota/keylogger i jak ich uzywac. Tyle, ze najlepsze boty i programy nie sa dostepne na stronkach 'znanych producentow' tylko na forach dla programistow
NIE PODAM ŻADNYCH LINKÓW/NAZW/NIE WYŚLE NIKOMU PROGRAMÓW. Ja się pozbywam boterów (jako tutor/gracz), a nie ucze nowych.

@UP
W 'fake' nie chodzi o to, że jakąś magiczną metodą stworzyłeś film. Tylko o to, że ten drugi gość był podstawiony i specjalnie przegrywał.
Jak dla mnie to ten knight był za bogaty. Ma jakiegoś drugiego chara 100+ na tym servie czy poprostu lubi interesy z sebleg'iem na Allegro? Cały zestaw super EQ razem z SoVem na sobie, a w torbie którą otwierał też jakieś niezłe EQ było (DSM, ...).
U.. widze ze jakiegos mastah progamera mielismy zaszczyt goscic ;] super. Cos jeszcze? Kazdy w dupie ma ten twoj super hiper mega extra wyjebany w kosmos bocik ktory i tak jest wyimaginowany dzieciaku po tym jak piszesz widac ze nie masz wiecej niz 16 lat, wychwalasz sie niewiadomo czy zeby ktos ci zazdrosci a ty i tak nie dasz tego programu... idz sie lecz bo to tylko wywoluje smiech a nie zazdrosc. Co do filmiku to tak jak napisal autor tematu, eq nie bylo do konca Mi'chaela, gra byla czysta bez botow itd a rzeczy oddal bo to kumple. Tyle. A ty dzieciaku wyjdz stad bo szkod slow na ciebie. cya
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem