Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2007, 16:08   #203
Lookazz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 38
Poziom mag.: 41
Domyślny

no coz sam nie mam PACCA ale pewnie kiedys kupie.. i nie narzekam ze nam faccom nie dodaja praktycznie nic.. takie prawa rynku przeciez CIPy musza oplacic serwery, ludzi itp .. tibia jest darmowa i da sie grac na faccu przeciez, nie gadajcie ze nie mozliwe zrobic hlvl na facc :/ wiadomo jest to trudniejsze z powodu przepelnionych expowisk.. mam sorka jako glowna postac i wiem ze PACC mi ulatwi gre i jeszcze jak piszecie ze wystarczy napisa list ze sie expi gdzies i mamy wolne to juz wooogole hehe zrobie jakis wyzszy lvl i mlvl to kupie PACC.. a kasa? ze niby 90 zł na 3 miechy to problem? Wcale nie.. jak ktos juz powiedzial to 1 zl na dzien. Wiec mozna odmowic sobie fajki/browara/loda/chrupek czy czego tam jeszcze oczywiscie najbardziej sie oplaca kupic od razu na rok heh ale to nie kazdego stac az tyle na raz wydac

pozdro i faccowcy nie narzekajcie, zrozumcie ze CIPy musza zarabiac.. wolicie zebyscie mieli wszystko przez np 2 tyg jak PACC a potem nie mogli grac bez PACCa wogole? he? chyba jednak lepiej ze jest jak jest.. przymusu wykupienia PACCa nie ma wiec albo graj na faccu albo nie graj skoro nie chcesz/nie mozesz kupic PACCa..
Lookazz jest offline