Jestem na nie. Jednak biorąc pod uwagę wszystkich członków grupy, to i tak zasłużyłbyś sobie bardziej niż inni.
@do wszystkich chcących wejść do mta
Ludzie, macie chore podejście! Robicie coś z tutków przez tydzień, i zgłaszacie się do MTA. Kiedy was nie przyjmą piszecie: "Oj, ja się chyba nie nadaję, spróbuję czegoś innego." Jeśli będziecie mieli takie podejście, to w niczym (nie chodzi już o samą grafikę) nie odniesiecie sukcesu. Pamiętacie jeszcze stare MTA? To były czasy. Ja właśnie zacząłem swą przygodę z grafiką widząc pracę starego MTA. Na początku wszyscy po mnie jechali. Ale starałem się, ciągle ćwiczyłem. Nie zgłaszałem się do MTA, bo wiedziałem, że jestem za słaby i ile jeszcze mi brakuje. To były miesiące, lata pracy. Ale ćwiczyłem, ćwiczyłem i w końcu mogę powiedzieć, że jestem niezły. Oczywiście w porównaniu ze starym MTA, jestem ciągle tym czym byłem - niczym.
I druga sprawa. Jeśli chcecie dołączyć nie róbcie szopki. Napiszcie zgłoszenie, a najlepiej jeszcze wcześniej napiszcie PW/na GG do jednego z liderów. Oni powiedzą co i jak.
|