Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2007, 17:56   #4773
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Pytanie

Brawo Skorr : :*:*:*:
juz pisalem .... kurwa skoro kazdy moze robic co chce i nie dotrzymywac slow bo to jest tylko gra to jestem kurwa ciekaw jakby ls was pozabijalo ... ale wy wtedy powiecie spoko Ls obiecalo nam ze nas nie zabija ale nas zabili ale nic sie nie stalo to tylko gra moga grac jak chca nic do nich nie mam ??? blagam kurwaaaa o ile suv nie dotrzymuje danego slowa to chociaz nie jest idiota .... kurwa kazdy mowi ze gowno wie ze tylko Wy wiecie co Suv uwaza do chuja itd .... ale to ja z nim tozmawialem i wszystko zalatwialem i ewentualnie pephy ryba ... a piszecie jakbysce czytali moje gg i msn .... a skad wiecie jaki byl uklad miedzy nami ?? o ile se przypominam to napisalem sytuacje z suvem dlugiego posta aby kazdy mogl wiedziec jak bylo ... a wy kurwa swoje ... zreszta Env ma prawo wiedziec moze byl w Et ?? a bynajmniej nam pomagal czynnie i co nie co go sluchy doszly ?? ale wiem wiem Suv ma prawo robic co chce swieta racja to tylko gra internetowa slowa nie musi dotrzymywac slowo przyjazn w tibii nie istnieje dla WAS ..... cos jeszcze mam wyjasnic ?? bo skoro kazdy moze robic co chce nie liczyc sie z inna osoba ktora stawiala za niego opinie swoje dobre imie to chyba nie ma prawa byc mowy o przyjazni w tibiii ...

Van : porozmawialismy sobie wszystko wpozradku nic do ciebie nie mam wrecz zaczalem cie lubic
Kiroy jest offline