Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2007, 18:00   #4774
Asmit
Użytkownik Forum

Asmit's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Imię: Asmit
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Strzałka

Czytalem ten temat od czasu, gdy kolega powiedzial mi, ze napisali cos o nas.
Czytam i czytam, a wy w kolko to samo...chcial bym powiedziec wam ze juz wiemy kto jest polacksem, pa'erem, botterem, thiefem, backstaberem, pkerem, kretynem, noobem, no liferem...wiec nie ciagnijcie tego tematu tylko zajmijcie sie czyms pozytecznym.

Vanum...zabilismy kogo zabilismy i tego nie odwrocicie, jedyne co zrobiliscie to posta na forum jacy to my zli jestesmy etc; nikogo od nas nie znacie a piszecie co wam tylko do glowy przyjdzie aby nas oczernic. Jedyna osoba, ktora nie zasluzyla na smierc byl Lucrus Xothic, Error the blade po prostu nas wykorzystal (on tu juz przyszlosci nie ma, czy wygramy czy nie). Prosze mi tu nie wyskakiwac, ze ktos jeszcze padl za nic, bo i tak wam nie uwierze. Gdy szlismy kogos zabic zawsze rozwazalismy to na TSie. Wiekszosc z was nie ma do mnie zalu tylko do innych czlonkow Vanum, tak mi sie wydaje.

Wg. mnie to jest wasz wybor, lubicie byc wykopywani z respow, lubicie byc ponizani, lubicie byc zabijani, lubicie byc wykorzystywani to sobie zostancie "neutralni", ja nigdy nie bylem neutralny (nie liczac poczatku mojej gry) i nie zaluje tego, przynajmniej nie bylem wykopywany z jednego respa na drugi, gdy tylko to sie komus podobalo.

Z tego co widze to Polacy gineli od NG, ale dalej sa neutralni i ich kochaja za to ze moga miec fajne napisy na stronie, no ale chyba nie zauwazyli ze cos takiego jak "Killed at lvl...." nie daje im nic dobrego, tylko straty w lvlu i skillach oraz ich godnosci.

"Have fun"
Asmit jest offline