Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2004, 21:28   #1
Ignus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny złote kalesony z kategorii:...hack

ostatnio dosc czesto (niestety) slychac o probach "przemycenia" key lockerow na nasze komputery, o podawanie stron z "darmowym paccem" itp., nawet o proszenie na gg lub na privie o hasla naszego konta w celu potrenowania, podniesieniu mlvl itp. w zwiazku z tym ze pojawilo sie tego dosc duzo i oprucz bluzgania na autorow moglibysmy ich wyroznic za kreatywnosc i dobre pomysly (nie ze pochwalam to co robia ale jezeli robia to z klasa to czemu niemialbym ich pochwalic). z mojej strony chcialem wyroznic pomysly:
-zamieszczenie key lockera w pliku do winampa
-pierwsza stronke (niepolskiego wykonawcy) "tibii.com" w ktorej dostalibysmy 1 dzien pacca (wystarczy tylko wpisac account nr i haslo) za ladnie skopiowana stronke tibii (pierwsza stronka tego typu z ktora ja sie spotkalem zeby niebylo)
i to chyba wszystko
a najgorsze wykonanie, noobostwo w czystej postaci:
-filmik w formacie rar:/
-"daj mi swoje nr to potrenuje ci skille i porobie runki" na gg

prosze o swoje opinie i komentarze

edit: ej no ludzie to niemial byc kolejny temat o tym jaka tibia gg jest zla i jakie nooby jej uzywaja tylko o sposobie w jaki gosciu chce wcisnac ja (wraz z key lockerem) nam a wiec bez rozmow "ja uzywam XX i jest fajnie", "XX uzywaja nooby"

Ostatnio edytowany przez Ignus - 13-10-2004 o 23:16.
Ignus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.