Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2007, 18:22   #19
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Widze tu spory przerost formy nad treścią, widocznie zapominasz że nie tylkografika się liczy, ale fabuła także (i nie wykręcaj si że to prolog, bo to rzadkie usprawiedliwienie)
A co ty chcesz w prologu mieć?
Prolog Cyklu także nie mówił wiele.
Mój prolog Enchanted - nowszy tak samo.

Cytuj:
Musze przyznać że poziom na tom forum jest ostatnio fatalny, nie chodzi mi o fake, a raczej o ludzi, bo byle gówno (nie hodzi mi akurat o ten fake) uważają za superową pracę, tylko dlatego że jest kilka ładnych grafik i sztumskich efektów... Cóż chyba pora opuścić ten dział.
TT niestety także graficznie niewiele prezentuje.
Do zaawansowania w fabułę drugo trułem ci na giegie.
Sama kwestia Noraha wcale zbyt ambitna nie jest - taki super typowy czarny charakter, który z natury jest zły. No i grupka tych dobrych którzy mu pomagają.
Uważasz, że to coś ambitnego?

Cytuj:
Zgadzam się z Drakonem! Myślisz, że jak walnąłeś kilka nowych outów, pare efektów i 3 napisy to twój fake będzie Hitem Roku? Brakuje mi tu wątku głównego, bo chyba nie będzie to turniej co wnioskuje po tytule.
Widze, że chciałęś tylko Drakona poprzeć.
Bo niestety - jak chcesz zoabczyć watek główny po prologu, cyz może lepiej mówiąc - wstępie?

Cytuj:
Btw. Kiedy jeszce robiłem Treasure of death zastanawiałem się nad tym, czy skończyć, czy nie. Skończyłem tylko dla sprawy moralnej, a nie dla forum. Bo jeśli robie pare idiotycznie amatorskich efektów, a komentarze leca w stylu "Ten fake jest po prostu boski 10/10" to to jest dołujące. Kilka osób (np. Drakon) napisze dobre słowa krytyki i za to im dziękuje, bo wiem co i gdzie robie źle. Ech... Forum zaczyna roić się od takich (za przeproszeniem) noobów, że już szkoda słów.
Cykl zgarnia naprawde wysokie oceny stojąc na średnim/słabym poziomie graficznym
mhm?

Co do twojego treasure of death.
Właśnie przeczytałęm cały od początku

Fabularnie?
Sposób zdobycia kryształów jest co najmniej żałosny.
Zabicie tego bohatera śmierdzi albo bajką, albo filmem akcji/płytkim filmem kategorii "dobro zawsze zwycięży".
No bo czyż nie ma tutaj sytaucji, żę bohater prawie nie ma szans i nagle sprytem zwycięża?
ileż to już takich akcji widziałem.
Do tego masa innych rzeczy - niestety twój fake fabularnie tez nie ejst niczym specjalnie.
więc nie masz co marudzić

co do fake - na gg ci pisałem.
Poczekamy zobaczymy.
Efekty jednak zapowiadają się znośnie
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem