Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2007, 21:21   #4787
Guodek
Użytkownik Forum

Guodek's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
Guodek ma numer GG 6677995
Domyślny

Cytuj:
Bo bez was jestesmy zli i brzydcy .
A my jesteśmy źli i brzydcy bo nie jesteśmy z wami xD Offtop: Jezu, ale ten świat jest pojebany

@edit
1
Dziwie się Kiroyowi, że potrafi pisać posty po pijaku, ja jeszcze nie opanowałem tej sztuki..
2
@pephy
Ja absolutnie nie uważam, że tamten typek jest gorszy odemnie bądź od kogokolwiek innego, bo nie widział fragów na stronce, po prostu nigdy nie rozumiem ludzi, którzy bez jakichkolwiek strzępków informacji, chociażby z tego forum potrafią komuś ślepo zaufać i drzeć się non stop, że jakaś gildia rządzi bez poznania jakichkolwiek racji, które tymi walczącymi kierują. Nie lepiej mieć za sobą 3 którzy wiedzą po co idą, jakie będa tego konsekwencje i mimo wszystko wybierają tą drogę, czy stado baranów idących bezmyślnie na rzeź?
3
@ogólnie
Przed chwilą coś do mnie dotarło: Jednym z poważniejszych oskarżeń min pod względem Mannowa jest to, że pomiata Polakami, Bośniakami etc Jak ktokolwiek może się temu dziwić skoro kilku z was (nas?) nawet swój własny naród dzieli na lepszych i gorszych (Polaków i Polacksow)?

Ostatnio edytowany przez Guodek - 15-05-2007 o 21:47.
Guodek jest offline