Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr
Hmm... To czy kogoś lubie ma tutaj akurat bardzo duże znaczenie, gdybym was lubiał to chciałbym, żebyście wygrali wojne. Ale nie chce tego. Jak dla mnie całe UF może się zrookować i ani troche szkoda mi was nie będzie... X_x
|
hum , a mozna wiedziec za co mnie nielubiles/nielubisz , skoro nawet slowa nie powiedzialem w twoim kierunku ? Skoro masz takie zdanie na temat , to fajnie. Ale po co kilka razy mowic to samu typu ' ja wiem ale nie powiem ' - takie cos jest gowno warte , jak wiesz to powiedz , jak nie chcesz powiedziec to nic nie mow. Prosto i na temat
hum jeszcze raz pozwole sobie cos napisac ; d
bo chce zeby ten ktos to przeczytal ; ]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meteon!
Wbij lv i dojdz do Polakow.
Polowa z Was umie tylko pier****, porownywac UF do Vision itp, a tak naprawde gowno wie o sytuacji jaka sie dzieje...
/Metek.
|
wiedzialem ze ktos to napisze , tylko nie spodziewalem sie ze to bedziesz ty.
Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?!
@down
oni pewnie sami nie wiedza co bedzie ... btw. 'gz'