Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van007
Nie wydaje mi sie,zebys byl osoba,ktora jest w stanie pojac cokolwiek.Nawet jezeli co nie co zostalo juz tutaj wyjasnione,Ty dalej i tak piszesz totalne brednie.Po drugie "strugasz" na tym forum jakiegos totalnego "kozacksa"(Wybacz,uzyczylem twojego stylu),a boisz sie podac swojego nicku w grze.A na koniec taka mala dygresja dla tych wszystkich,ktorzy w tym momencie
wychwalaja Last Sunrise & Vanum(Oczywiscie nie neguje tych gildii).

Szczerze mowiac stronie "Vanum" mam b. duzo do zarzucenia z doswiadczen wlasnych,i moich znajomych.Ale czy bedzie lepiej,czy gorzej to czas pokaze.
@Xevres,
O ile sie nie myle jestes polakiem,a wiec chcialem w tym miejscu,nie co uchylic rabka tajemnicy mojej wypowiedzi na Tibia.com
Dobrze zdajesz sobie z tego sprawe,ze 90% ludzi od was botowalo na larvach,rotach itd.Rownie dobrze zdajesz sobie sprawe z tego,ze nie mam dowodow w postaci cams,moje screeny zapewne sa zfakeowane
@Tina Gre~
Btw,wyzywajac kogos od s*****eli,matkojebcow,pedalow etc. pokazujecie tylko,ze do pewnych spraw nie dojrzeliscie.Nie wiem czy macie byc zamiar drugimi "Mentorkami i Casspami",bo obilo mi sie o uszy,ze b. tanio pacce realizujesz 100-130k.Ponadto delikwent "zmuszany" jest do zaplaty,lub "CALE VANUM & LAST SUNRISE CI NA******** GNOJU"
ps:Tylko nie robcie mi wlotu na chate czarna beta plx. 
|
Taerem botowalem od 1 do 33 lvl na rotach przyznaje, ale zawsze bylem przy kompie. Gdy ktos do mnie napisal nawiazywalem z nim rozmowe. Nie dalo sie po mnie poznac ze botowalem. Tak samo jak botowalem najtem, 2x mnie GM nawiedzil poniewaz ktos powiedzial ze botuje (co bylo prawda, ale gdy GM przyszedl odrazu mnie przeprosil za zaklocanie mojej sfery intymnej i po chwili milej rozmowy znikal) (mam nawet 2 ss z tej akcji, moze ktos chce?). Nie mozesz zarzucic 90% naszej gildi, ze botowala. Dlaczego ? Nie wielu z nas mialo bota. Nie znasz nas to nie oceniaj, nie wiesz jak wyglada u nas przecietny dzien na ventrilo (dawniej team speaku). Jak chcesz, mozemy wbic (all vanum + ty) do nas na team speaka jesli chcesz, pogadamy o tym i o tamtym. Dlaczego ludzie pisali o tym ze my pk/pa ? Dlatego, ze czasem sami nie zachowuja sie lepiej. Jak ktos padnie za dobry reason (takie bylo nasze zalozenie, nie popuscimy nikomu (swe nie swe, polak nie polak) oby bylby dobry reason). Lucr padl nieslusznie za s*****ela errora. Ale juz mysle ze knaak wszystko wyjasnil co potrzebne. Casspari padl na hydrach za notoryczne wyzywanie atavanda. Najpierw to ignorowal, ale po tygodniu spamowaniu mozna bylo sie lekko w*****c. A to ze jego ex gildia (juz nie pamietam nazwy miala do nas problem dlatego ze sabagust i casspari padli to juz ich problem. Te dwa przydupasy i tak nie pograja juz tu. Jedyny fakt, ktory mnie martwi to to, ze wbilem deleta wlasnie na takiej mendzie jak mentor, i uwierzcie mi zaplaci za to ; ) Jesli jakis anty-fan badz fan vanum chce pogadac z nami wszytkimi na team speaku zostawcie wiadomosc tutaj, dam wam IP.
Pozdrawiam : )
ps. 80% ludzi botuje, mam wyjebane na to czy ktos botuje, niech to robi ale niech siedzi z dupa przy kompie. Zreszta, moj nowy char do 33 lvl tez byl botowany ; )