Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa
#Gesior
Dziecko, idź lepiej na swojego druta na non pvp ... znalazł się wielki MASTA BLASTA i teraz bawi się w prawienie morałów. Jak Cie napadną dresiki i będzie ich 5, będą mieli jakieś kosy czy coś tam i zrobią Ci "kuku" to też im pogratulujesz bo ku*** policja ich oleje, tak? Wiem że to porównanie nie jest adekwatne do gry, ale patrząc co Ty piszesz to ręce opadają. Człowieku, idź się leczyć bo widze że masz coś nie tak z główką, Jak ktoś gra nieuczciwie to gra nieuczciwie i nic tego nie zmieni, jeżeli ma blacka albo NG który robi za niego wszystko to ma być z siebie dumny? że co, że znalał dobry skrypt i doszedł na kope? Zaraz mi tu napiszesz że ludzie którzy pingują innych zasługują na brawa? wow... do pingowania trzeba tylko łącza dobrego, dalej jest już wszystko jak żółty rozciapciany BANAN.
Hm.. i super GZ bo masz bota FAST HAND który waży 35 KB i jesteś fajny, tępisz noobów!
|
Porównanie do dresów to niezły żart. Czemu wszyscy tak pokazują dresów/gangsterów jako złodziej. To co oni kradną to grosze

Dresy nie chcą się bić. Chcą tylko kase, więc dajesz im kase i masz spokój. To takie trudne? :> Teraz sobie opowiadaj o tym jak to tego'i'tamtego pobiły dresy.
Co do PvP to możesz zobaczyć moj film pk na low lvl razem z 'noobami z non-pvp co się mądrzą'. 8,9,9,10 lvl zabijają 27 sorca i 55 knight może nam naskoczyć. Jeden z tych 'pvp' graczy nie potrafi z różdżki zaatakować 8 lvla z odległości 1 pola przez 2 minuty? Podział na tych co potrafią walczyć i nie to nie podział na non-pvp i pvp.
Co do 'nieuczciwie' to co ja pisze? Czym ma być ta nieuczciwość? Nie zgodnie z regulaminem? Może bardziej to wcześniejsze "nielegalne techniki" by pasowało. Namów wszystkich, żeby nie botowali. Jak Ci się uda to potem namów wszystkich ludzi w RL, żeby byli uczciwi. Zawsze znajdzie się ktoś kto zacznie być 'nieuczciwy', bo to się opłaca. Kto pierwszy zacznie kombinować i lepiej ten wygra.

Co do "trzeba tylko dobrego łącza". To czemu go nie mają/nie masz? Widać są gorsi jak nie mają. Bo drogie? Niech zarobią. Nie ma pracy dla nieletnich? Bez jaj.. ja mam pare ofert w tygodniu od czasu jak mam 13 lat. Jak potrafisz robić coś dobrze to zawsze jakoś zarobisz. Jak nie potrafisz to.. (tak, znowu) jestes gorszy.
Vuxiu ma 19 lat i tłumaczy się jak jakiś 13 latek: "bo oni sa niedobszy hlopcy", bo was jeździli dość długo? bo używali botow? A Ty ile masz lat '
NinJa', że innych od dzieci 'wyzywasz' (bo chyba to chciales osiagnac, nazywajac mnie dzieckiem, jak jestes taki dorosły to chyba już wiesz, że tylko prawdziwe wyzwiska bolą, nazywanie mnie dzieckiem wogóle już mnie od 1-2 lat nie rusza)? 30? 40? Dalej w takim wieku grasz w taką druną gierke?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vuxiu
nie pinguja poszczegolnych osob tylko 1 z punktow przesylu na drodze warmia/mazury - regensburg (prawdopodobnie w olsztynie) i wszyscy ktorzy sie lacza z tibia poprzez ten punkt maja freeeeeze.
gm chociazby byl na batle i widzial bota to nic zrobic nie moze dopoki boterzy sami sie nie przyznaja.
a z tym ferari - nie jestes lepszy od zlodzieja ktory sam na swoje nie zapracuje tylko okradnie kogos kto ciezko na cos pracowal
|
Nie nakradniesz to nie masz

Myslisz, ze taki Bill Gates to geniusz programowania, że zarobił tyle? Nie. Wiedział jak kogo wkręcić, żeby mieć jego programy za grosze, potem sprzedać go 10000x drożej (serio) i policja może mu naskoczyć :>
Jak komuś zwinąć program, przerobić, opatentować i wygrać w sądzie

Tak samo jak wszyscy bogacze z rosji.
Ktoś z najbogatszych dorobił się legalnie i 'uczciwie'? Daj jakieś nazwisko

To jakiego wy macie dostawce neta i jakie oni mają łącza, że któryś z punktów przesyłu przeciążają 1 gildią? Jak mówisz, że całe mazury odcina to musi tam być z 10gb/s conajmniej (nie wiem ile osob w tych wsiach ma neta).
Jak macie problem z pingiem do niemiec to może przynajmniej servery w polsce dobrze działają? Ja tam mam lagi bez zadnych hackerow, bo neo to gowno. Jak wiekszosc dostawcow internetu w polsce. Co do osób które mogą pingować was, to wystarczy 1 osoba ktora ma dosc kasy na łącze

Screen od kolegi z domowego łacza (Upload [wysyłanie]- 28.5MB/s - ~235 mb/s):
http://img50.imageshack.us/img50/1025/hiji6.jpg
Tak.. GM bedzie widzial bota i 'musi czekac, az sie boter przyzna' jakos tego nie widze jak GM przychodzi. Gosc na goblinach jezdzi na 52 lvlu, przychodzi GM, mowi 'hi' gosc atakuj goblina, po 10 sec bez odpowiedzi ma bana (i delete :>, bo to trzeci). Wystarczy, ze gosc powie komende do bota i juz ban, a jak zglosisz sie do GM Tyrell (nie oszczedza opcji ban

) to pewnie wszyscy co zareagowali na komende SDekiem tez dostana bana