Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2007, 15:03   #56
Mistik Vannesa
Użytkownik Forum

Mistik Vannesa's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Werekxd Pokaż post
@Mystic~

TY I DEL TORO UHEHEUEHUEHEUHEUEHUE Hujem byles, Huja widziales i huja wiesz o Isarze, wiec sie nie odzywaj, ja pierdole :| Za czasow prawdziwych Del'toro na Isarze, nie bylo tam ani JEDNEGO polaka, wiec pyskiem w dol, bo 'zal'. Obecnie w RoB czy jak tam oni sie nazywaja jest moze jeden lub dwoch prawdziwych Torossow i 2 polskich pieskow, ktorzy nic nie znacza..

Jak możesz mówić o mnie w ten sposób nic o mnie nie wiedząc?:/. Nic o mnie nie wiesz a oceniasz?? Dla mnie w tym momencie jesteś przegranym 0. Nigdy nie spotkałem się z tyloma przekleństwami w jednym zdaniu, może potrzebna ci jakaś terapia? Zastanawiałeś sie nad tym?!
Dzidziusiu może zaczniesz się odzywać z szacunkiem, ponieważ nie przypominam sobie byśmy razem bawili się w piaskownicy!?

2 Polskich piesków jest w del'toro, haa.. a ty, kim tu jesteś, że tak się opowiadasz o nich? Jeżeli oni są pieskami to ty jesteś szczurkiem na Iridi.
Walcząc po stronie Del'toro byłem nie tykalny na serwerze, gdy Polaczki grzali pz ja sobie spokojnie expiłem.
( Może nie liczyli się z moim zdaniem tak jak z innymi Del'Toro ale wystarczyła mi pewność że nikt mnie nie zdradzi!
) Gdy był jakiś battle wskakiwałem i kosiłem. Miałem do nich zaufanie a oni do mnie i to mi wystarczyło. W tym samym czasie Polaczki sypali wzajemnie na siebie. Nie było mowy o takim incydencie w Del'toro.
Zatem Shut up słonce. Daleko nam do takiego poziomu.

Jeszcze jedno żeby ci nie przyszło do głowy, że zdradziłem Polaczków, otóż nie!
Od początku trzymałem z swe, ponieważ wiedziałem z poprzednich wojen jak wygląda walczyć po stronie Polaczków a jak po stronie swe! Miałem kupę zabawy nie musiałem się martwić, że jakiś Polaczek wsadzi mi nożyk w plecy i tyle.

@Up

Trai'ler dokładnie wszyscy wiemy że pokój na tym serwerze jest jak dłuższy weekend Będą zapewne kolejne nic nie znaczące wojny i wielkie obietnice, natomiast sami wiemy jak to rzeczywiście wygląda. Tak naprawdę już zawsze będzie na tym serwerze. Zatem polecam poczekać na nowy serwer i tam będzie można zabłysnąć.

Pozdrawiam.
I'm With You... Here Without You
sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy.

Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 16-05-2007 o 15:08.
Mistik Vannesa jest offline   Odpowiedz z Cytatem