Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Independence
A tak poza tym, CipSoft powinien zrobić coś dla facca, bo tibia to nie powtarzam NIE JEST INWESTYCJĄ, ANI ŻYCIEM!
|
Muszę Cię rozczarować - dla ludzi, którzy pracują w CIPsofcie i z tej pracy utrzymują siebie i swoje rodziny Tibia JEST "inwestycją i życiem" więc i nie dziwota, że starają się zarabiać. (może dotrze to do Ciebie kiedy sam zaczniesz pracować na swoje utrzymanie).
Cytuj:
więc skąd 12-13-14 a nawet 15-16 latek ma mieć kasę na pacca?
|
Wiesz, w "cywilizowanych" krajach młodzi ludzie wcześnie uczą się
pracować chcąc mieć własne pieniądze. Tylko u nas panuje nadal żałosne przekonanie o tym, że cos się "należy" za sam fakt życia i oddychania. Naprawdę uważasz, że nastolatek nie jest w stanie zarobić uczciwie 90 zł w ciągu 3 miesięcy? Żal...
Cytuj:
a to są skutki kupowania pacc:
PACC -> granie (+nowe tereny,+czary,+gildia, i tak dalej) -> granie (stężenie 9999%) -> koniec PACCa -> granie (-nowe tereny,-czary,-gildia, i strata wielu innych przywilejów) -> kupno kolejnego PACCa -> granie.......
NAŁÓG!!!!
|
Przypomnij mi, bo może coś przeoczyłem, czyżby granie i kupowanie PACC było
przymusowe? Chcesz - kupujesz, nie chcesz - nie.
Cytuj:
poza tym to ma być gra, a oni tylko by kasę ciągnęli
|
Pewnie, na 100% jedzenie, ubranie, mieszkanie itd. mają za darmo więc na co im kasa? Mam dla Ciebie propozycję - kiedy już dorośniesz i zaczniesz sam na siebie pracować nie zapomnij o zawarciu w umowie z pracodawcą klauzuli, że za połowę czasu pracy nie będziesz otrzymywał wynagrodzenia ponieważ kłóci się to z Twoim światopoglądem...