Independence:
Zgadzam się z tobą tibia jest nałogiem (jak fajki czy alko

)
Chciałbym Ci jednak przypomnieć że kolejne update'y mają być nietylko rozwijaniem możliwości PACC, lecz głównie kolejnym ZACHĘCENIEM facców do kupna premium account.
Pozatym FACC jest powiedzmy miejscem przejściowym, gdyż albo poważnie zaczniesz myśleć o tej grze i zaczniesz życie na PACC, albo będzie to dla ciebie miejsce odpoczynku w okresach bez PACC, lub gdy nie będziesz grał (lub gdy po prostu lubisz "lajtową gre". Jest to bardzo użyteczne, nistety nie ma w innych grach jak np. WoW.
Liczba graczy w tibie szybko rośnie, więc ogromnym biznesem jest zachęcanie ich do kupna PACC.
Greetings
BTW troche się zgubiłem w twoich wywodach xD
Mazgier:
Po
1 nie sądzisz że odkładanie pieniędzy od rodziców na drugie śniadanie przez 12 latka na PACC jest PATOLOGIĄ??
Tibia jest strasznym nałogiem który dotyczy coraz młodszych dzieci.
Jak ja byłem mały to jeździłem na wycieczki rowerowe i grałem w piłke a nie siedziałem przed kompem i rosłem do rozmiarów 80 kg w wieku 12 lat.
Przejdź się czasem po ulicy i zobacz ile dzieci jest kure*sko grubych...
zgroza.
Albo czy nie uważasz że w naszych czasach (jak to mówisz) 15 latek nie powinnien się uczyć zamiast zarabiać na
PACC?
Po
2 już nie opowiadaj że ludzie pracujący w Cip Sofcie pracują na chleb gdyż nawet sobie nie zdajesz sprawy jakimi pieniędzmi oni obracają!!!
Mają tak zajebiście kasy że szkoda słów, i większość z biednych, głupich Polaków...

Gra zamiast stawać się przyjemniejsza staje się zależna od PACC.
Po
3 nie broń tak tibi i Cipów gdyż od razu widać że jesteś zajebiście uzależniony od tej gry, mam nadzieje że kiedyś ci przejdzie bo masakra.
Osobiście też jestem wielkim fanem tibi jednak wszystkim nowym odradzam zaczynanie gry w nią
Albertus:
Jestem ciekaw czy teraz o tym myśląc wydałbyś to 70 zł z grzybów z babcią na PACC, i czy byś poszedł z nią za drugim razem siedząc już na jakimś Liberty Bay... ^.-
Tak ode mnie to nowy UPdate powinien bardzo poszerzyć możliwości djinów :/