16-05-2007, 18:45
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 68
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grejfrut
I to jest właśnie podejście typowego Polaczka. Takich to tylko brać do góry i wieszać za jaja.
Gram na Askarze kilka miesięcy, mam już ten prawie 60 poziom i nigdy nie wygoniono mnie z jaskini, nigdy nie zabito mnie bez powodu (no, raz, ale to przez wlasna glupote). Dodam, ze zacznyjac gre na tym serwerze nie znałem nikogo.
Do tej pory Rexis kapitalnie rządziło światem, wszyscy abuserzy czyt. Polacy, przynajmniej w większości, byli tępieni. Jednak z czasem pojawiało się coraz więcej takich ludzi jak Ty, to i Rexis sie wkurzyło i zaczął się chaos. PA na Askarze było w minimalnych ilościach.
Gdy wojnę wygra drużyna "R", jestem pewien, że będzie tak jak dawniej, czyli spokojnie. Do tego powinniśmy wszyscy dążyć, do stworzenia idealnego świata, takiego, jakim według mnie była Askara w przeciągu ostatnich dwóch lat.
|
Czy ty masz cos z glowa nie tak? Pierdolisz az mi sie zygac chce! Uwarzasz ze wyznaczanie ludzia ile expa moze wbic danego dnia, nie pozwalanie im wybic sie z lv a jak to juz zrobi dojerzdzanie go jest wedlug ciebie pojeciem idealnego swiata? Kazdy kto ma jakies pojecie o Askarze to wie ze gadasz bzdury i nie musze dalej ciagnoac tego posta...
|
|
|