#Gesior
swoją drogą mam niezły ubaw jak czytam Twoje "intjelgjentne" reposty.
Pierwsza sprawa to masz na jeden temat 20 różnych zdań, mam wrażenie że Ty tylko potrafisz gadać i się "przechwalać", nic więcej.. już to widzę w rl.
Co do dresików to Ty chyba tylko swojego kolegę Maćka lat 12 widziałeś, wiele ludzi (często ubranych np. w gustowny dresik) jest wręcz uzależnionych od poczucia siły, większości nad ofiarą, a że mają możliwość dodatkowego obłowienia się to już inna sprawa... wiadomo, oddasz może i wszystko ale i tak często dostaniesz jeszcze w mordę tak dla "jaja"."Złe wspomnienia" lub inne tego typu teksty możesz sobie schować pod poduszkę ponieważ poprostu znałem takich kolesi (nie że kumple, ale znajomi) i widziało się różne sytuacje. Jak znasz tylko suche opowieści to opowiadaj je babci.
Co do uczciwości to nie mam zbytniej ochoty znowu się rozpisywać(no cóż, mówi się trudno), przecież Pan zacny Tutor wie wszystko : > Nigdy nie słyszałem to co napisałeś o Bill'u Gates (pewnie i tak jeżeli by tak było nie wiele osób by o tym wiedziało) ale sądze iż Ty tylko wszędzie widzisz "OSZUST, ZŁODZIEJ, CAŁY ŚWIAT TO JEDNEN WIELKI PRZEKRĘT". Heh.. pewnie myślisz albo nawet już masz plan jak zawładnąć światem, za dużo kreskówek, stanowczo za dużo : )
Heh.. mam nadzieję że Twoje spodnie nie były całe białe jak zabiliście 50+ knighta (pewnie knight nie miał uhów/był na afku/był downem).
To na tyle.. już nie będę Ci odpisywał bo pewnie znowu walniesz coś wyssanego z palca 13-latka. cYa ^^
|