Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2007, 20:29   #2677
Lifter
Użytkownik Forum

Lifter's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eloszka Pokaż post
@Lifter
Moze i kupuje chary jak go stac to czego nie
Moze CI zal dupe sciska ze sam nie mzoesz kupic chara tylko musisz selnac zeby cos innego sobie kupic
Kto wie Ja wiem ze sam wole wbic lvl i miec przyjemnosc z tego ze kogos wyscige
Rozumiem, nie każdy musi umieć w to grać, o przecież Tibia to najtrudniejsza gra świata (rofl), ale jaki jest sens w kupowaniu postaci jak się nie umie nawet kompa zabezpieczyc? Poza tym, wydał już ponad 1000zł na Tibie (rofl2), za te pieniądze miał by już coś baaardzo pożądnego, grubo po setce. Tak to jest kiedy rodzice dają (niech dają, nie mam nic przeciwko), a dziecko nie nauczyło się wydawać tej kasy, bo bądźmy szczerzy - wydawanie, i umiejętność planowania swojego budżetu to bardzo ważne cechy.

Cytuj:
Moze CI zal dupe sciska ze sam nie mzoesz kupic chara tylko musisz selnac zeby cos innego sobie kupic

@down

Nie decyduje. Jakbym decydował, to by teraz siedział i czekał na respawn demków grając jakimś 120+ levelem.

Cytuj:
jego kasa, jego sprawa...
... jego głupota, jego sprawa...

Brawo! Trafiłeś w sedno. Tak mi żal strasznie dupe ściska że mam jakieś poczucie ekonomizmu w sobie i nie wydaje kasy na byle co.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasisok
Witam jesli ktos chce obejrzec film solo dmeon 70 lvl sorcerer link daje
Uwaga moze wystapic trojan albo keylogger w nie ktorych anty wirach bo w exe dodałem film by był lepszy efekt jak i dzwieku i graficzny

Ostatnio edytowany przez Lifter - 16-05-2007 o 21:34.
Lifter jest offline   Odpowiedz z Cytatem