Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2007, 21:07   #32
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

Sobie trochę poczytałem i popytałem.Wiedziałem już trochę wcześniej o owntibii ,ale chciałem jeszcze dowiedzieć się paru rzeczy.Tak naprawdę to nic w tym skomplikowanego.Twórca nie musi być ,aż tak wielkim pr0 programistą czy hackerem ,żeby napisać takiego keyloga.Wystarycz trochę poczytać ,lub zamówić sobie jakieś książki i nauczyć się paru języków+obsługa programów.Twórca i użytkownicy owntibia żerują na głupocie i nawiności ludzi.Jak widzę na co gracze w tibii się nabierają to mnie krew zalewa.

Co do stracenia konta.To nikt nie może się czuć bezpieczny.Powiedzmy sobie szczerze.Jeżeli prawdziwy hacker postanowiłby włamać się do bazy CIPsoftu to nic trudniejszego dla niego.Włamałby się do bazy i bye,bye nasze konta.Dla prawdziwego hackera złamanie paru zabezpieczeń i wojskowych firewalli(zapewne cipsoft takie posiada) to nic trudnego.Tylko po co ma to robić?Oni wolą włamywać się na konta banków ,lub nawet do pentagonu :}.Pamiętajcie nikt nie jest bezpieczny i wbijcie sobie w ten łeb ,że jeżeli nie będziecie chodzić po pierwszych lepszych stronach typu "goła baba robi loda" ,lub "kopiowanie itemków w tibii" to za pewne nie stracie konta.Tak samo w grze jak nie będziecie naiwni to nie stracicie EQ.Pozdro
Kup.Se.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem