Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2007, 21:23   #161
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

hauhauhauahuahauahuahau
to mnie rozbawiło
2 sztuki dzienie ta? znalezi frajerow seluja im majeranek a kolesie chodza zadowoleni. Daje ci 2 tyg jak to mowisz "2 sztuki codzienie" a z mózgu bedziesz miał wylotówke na Kielce. Bys nie kontaktował. Cały mózg bys mial w thc.
Dziecko sie nasluchało opowieści od kolegów i mądrego udaje -.-
[/quote]

LOOOOL xD Śmieszny jesteś xD Majeranek? Nie od tego "księdza"... Czy tak trudno zrozumieć, że po 2 latach 2 sztuki to dla nich nic?o_0 Umiem poznać majeranek połączony z ganja bo nieraz frajerzy próbują tak wyrolować -.-''

Co do tej 1 sztuki i słowem mama... To też jest śmieszne, z własnego doświadczenia wiem, że to tak nie wygląda. Może to zalezy od osoby... Znam takich co po jednym buchu schodzili... Wiem, ze sztuka i lub 2 to nie mało... Może to zalezy od ludzi? Nie macie pojęcia jakie zdziwinie mnie ogarnęło jak widziałem kolesia na drzewie po jednej lufce o_0

@topic
Zeby nie było takiego wielkiego offtopa, dołączam się do proś(ź?)by o more ssków Spaawa ;p

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.