Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2007, 16:38   #2690
Lifter
Użytkownik Forum

Lifter's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibian997 Pokaż post
@Lifter
mama Ci kase daje niby taki bogaty jestes a w takich bzdurach sie wypowiadasz, brzmi to jak bys zazdroscil... (moja kasa moja sprawa!) nie wiem co Ci do tego ze se wydaje na tibie.... bede chcial pojde na dziwki wydam i tez na forum napiszesz?? <lol>
I nie wydalem 1000zl(chyba ze Ci sie snilo) tylko 500 i juz sie zwraca ^^
@Even
thx za obrone... pozdro... niedlugo huncik

@ Eloszka
thx za obrone...
Sry ze bez foto..
Nie poznałeś jeszcze wartości złotówkii. Tekst z dziwkami mnie dojebal xD
Najpierw zdaj do drugiej klasy gimnazjum <LOL>

Jeśli chodzi o wydanie wg. Ciebie "500zł" to zaraz Cie podlicze (nie chciałem tego robić ale chce udowodnić):

- PACC na Aeri Nemer (95zł)
- Child of Honour + itemy (150zł)
- PACC na Childa (95zł)
- Jacek Jaca (200zł)
- Pogromca Napaleniec (100zł)
- 200k ode mnie (90zł)

Wychodzi 730 zł. Jak doliczysz do tego koszt 120zł + telefon za Mefja <którego zamierzasz kupić>, to wyjdzie ponad tysiąc. Nie jestem pewien, ale za Jace i Pogromce dałeś więcej niż mówisz. I nie pierdol za przeproszeniem że Ci się zwraca, bo ani grosza na Tibii jeszcze nie zarobiłeś.

@Desp, Even i reszta "thx za obrone"

W dzisiejszych czasach trudno znaleźć prawdziwych kumpli, szczególnie w internecie. Dobrym sposobem jest tzw. "lizanie dupy". Polega na tym, że robisz wszystko aby się podlizać innym ludziom. Pogromca dał tego przykład.

Jeśli o Despa chodzi...
Powiem Ci jedno. Nie obchodzi mnie to, że zaraz wskoczy na mnie mnóstwo osób próbujących Ci się podlizać, bo masz trzy cyferki w nawiasie poprzedzone wyrazem 'Level'. Wole mieć ten swój 54 Level, zrobiony samemu, ciężką pracą, niż tak jak Twój 100+, zrobiony do setnego na sharingu. Tak samo ma się w moich oczach sprawa do kupowania postaci na Allegro.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasisok
Witam jesli ktos chce obejrzec film solo dmeon 70 lvl sorcerer link daje
Uwaga moze wystapic trojan albo keylogger w nie ktorych anty wirach bo w exe dodałem film by był lepszy efekt jak i dzwieku i graficzny
Lifter jest offline   Odpowiedz z Cytatem