Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2007, 23:14   #11
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Tak, swietna robota, zamykac tematy, bo sie syf robi, nigdy nie bedzie tematu stricte o wydarzeniach, zawsze bedzie offtop, komus cos sie nie spodoba, bo na forum sie wyraza opinie -.-
Nie o offtopy tu chodzi w głównej mierze, wyobraź sobie sytuacje :

strona 10 - 1)Ja pisze o tym że Jacek Gałka wbił lv 150 na Galanie , 3 posty niżej 2)Franek Pl kIlla pisze że wczoraj i dzisiaj na galanie było mass pk w wykonaniu grupy XYZ , pod nim jest 3)post Wojtka że znowu go "hakiery" okradły a nieużywał bota.

Pod tymi postami odpisują ludzie na temat ich interesujący , totalnie na krzyż , czyli np. dwa posty odnoszące sie do Jacka Gałki porozdzielane czteroma o Franku Pl Killa , które zaś pięknie rozdzielone jednym postem wyśmiewającym Wojtka ofiare hakiera.

Burdel ? Burdel. Teraz masz te 3 powyższe "tematy przewodnie" /\ w osobnych działach / tematach , więc szukając komentarzy do "twojego tematu o ukończeniu DHQ naprzykład" , nie będziesz zmuszony ryć przez 3 strony wyzwisk pod adresem pk party które harcowało w carlin w ten sam dzień , bo one będą w temacie o tymże pk party. Nikt Ci w temacie o np. loterii nie będzie jeb*ł smutów że go pekneli , tyylko napisze takowy temat a ty go sobie ominiesz szerokim łukiem dla świętego spokoju.

Mam nadzieje że przedstawiłem Ci dosyć obrazowo jak Ja to widze.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 17-05-2007 o 23:24.
Ajron 88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem