Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2007, 23:25   #26
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe Pokaż post
Zamierzacie sie klocic o to kto jest bardziej uczciwy? rotfl, poczekajcie az wykorzystamy caly arsenal, bo narazie to dopiero poczatek

Vu'xiu, rozpoczeliscie ta wojne i jestem przekonany ze poniesiecie tego konsekwencje. Najbardziej mnie smieszy ze kazdy mowi ze wojna to najwieksza zabawa itp. Jak traktujcie to jak zabawe to nie placzcie po kazdym przegranym battle. Ja przynajmniej przyznaje ze gram zeby wygrac a nie "dla zabawy" tak jak nemtor ktory jest 24/7 online czekajac na nasz masslog.

I wierz mi, gdyby to od mnie zalezalo to byloby 2x mniej open battle i 2x wiecej masslogow. Open battle byloby tylko i wylacznie wtedy gdy mamy caly sd power+ niezbedne do zwyciestwa niespodzianki
Ehhh...Hupe~ zazwyczaj nie kłóce sie na forum , zawsze wole stać z boku i patrzeć co inni piszą ale to co ty piszesz to juz istny żal -.-' człowieku co ty gadasz o jakimś arsenale -.-' myślisz że jesteś cwany bo masz program do pingowania ? (nie wierze ci żebyś sam go zrobił ) czym może jeszcze nas zaskoczysz ? nowa wersja Tibi NG ? albo auto ? i znowu bedziesz rozpisywał sie na forum że któryś tam członek z EM napisał na OB dla śmiechu "z nemtor" ? Prawda jest taka że bez pomocy tych "niezbędnych do zwycięstwa zabawek" gówno byście zrobili i nawet jak EM wygra bedziecie sie tym szczycić że wygraliscie wojne ? Ta wojna nigdy sie nie skończy już pare razy to mówiłem że ten server jest na straty...sądzisz że nie ma zabezpieczenia na pingowanie ? to sie mylisz