Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2007, 23:44   #2715
Lifter
Użytkownik Forum

Lifter's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dybus Pokaż post
@Lifter

Wez sie juz zamknij bo twoje moralne pierdolenie jest smieszne...Jego zycie , jego kasa JEGO sprawa! Proste? Zajmij sie gra i nie rob zamieszania na tym forum
Śmieszny możesz być jedynie tutaj Ty. Tak jak napisał Cargor. Ciekawe, czy jak będzie stał za parę lat pod supermarketem i żebrał na PACCusia, to też powiesz "JEGO sprawa"? Ja w takiej sytuacji bym z nim porozmawiał, a nie zostawiał go z problemem. Tibia, nie różni się niczym od palenia papierosów. Jeśli już nie grasz - to naprawdę gratuluję wyjścia z nałogu. Każdemu trzeba pomóc, tak więc ja pomagam napalonemu noobkowi, uświadamiając go, że wydawanie tylu pieniędzy na taką grę nie ma najmniejszego sensu i do niczego nie prowadzi.

P.S
" " < - Ta emotka od początku kojarzy mi się z debilem, cóż wiele się nie pomyliłem.

Cytuj:
LOL2 dzieki Dybi ^^
Kwiczałem ze śmiechu xD

To my się w coś bawimy? Jakbym chciał to bym dał msg do wszystkich kumpli żeby Ci coś tu napisali, ale po co? Myślisz że jesteś taki super? Myślisz: "WoW, ale mu dojebał, bedzie mi zazdroscil ze po mojej stronie jest taki level xD hahaha, dobree. Jestem super hiper evul!!111 To jest wg. Ciebie śmieszne, im więcej osób napisze na mnie źle tym lepiej?! Mylisz się, bo ja w taki sposób nie podchodzę do tej dyskusji.

Cytuj:
Sirek (hhahahahaha)!! pokazuj dalej jak sie wjebujesz na respy wiara bedzie brala przyklad!!
Nigdy w życiu nie wbiłem się nikomu bez przyczyny na resp. Nigdy. Obrażać w taki sposób mnie możesz, bo chodzi Ci tylko o to by wszyscy mnie znienawidzili, bo najzwyczajniej w świecie zazdrościsz mojej reputacji, której Ty nigdy nie miałeś, ale chcę Cię uświadomić, że grasz nieczysto. Prawdą możemy się wymieniać, ale zmyślanie 'bajek' powinieneś zostawić w przedszkolu, chyba, że intelektualnie tam zostałeś, w co śmiem twierdzić.

Chcę zakończyć tą dyskusję więc oznajmiam, że nie odpowiem na żadne docinki skierowane w moją osobe. Oczywiście Napalony jest głównym prowokatorem, ale dzieci neostardy są i będą. Kup sobie następne postacie. Wydaj wszystkie zarobione pieniążki, każdy grosz.
Ja mam czyste sumienie, i jak skończysz w rynsztoku to będę pewien, że próbowałem Cię przekonać, ale nie wyszło.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasisok
Witam jesli ktos chce obejrzec film solo dmeon 70 lvl sorcerer link daje
Uwaga moze wystapic trojan albo keylogger w nie ktorych anty wirach bo w exe dodałem film by był lepszy efekt jak i dzwieku i graficzny
Lifter jest offline   Odpowiedz z Cytatem