Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2007, 01:32   #60
Mistik Vannesa
Użytkownik Forum

Mistik Vannesa's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Werekxd Pokaż post
To, ze jestes zerem i huja widziales na Isarze, wywnioskowalem po Twoim stwierdzeniu 'DOL TORRO'. Well, powiedz mi jaki ma/mial twoj nick na Isarze, a nie pierdol glupot, bo gadac to kazdy moze. Moge byc szczurkiem, psem, losiem na iridi, jebie mnie twoje zdanie
Haa ...a zwykła literówka? Trudno było na to wpaść więc się nie będę czepiał.
Nick jakbym chciał dawno bym ujawnił, natomiast nie widzę takiej potrzeby. Obawiam się jednak, że musi ci ktoś nosa utrzeć. Zobaczymy, jaki z Ciebie Chojrak czyt. "kowboj klawiatury” Obawiam się, że taki z ciebie gracz jak ze mnie niańka, więc zapraszam cię na pojedynek.

"Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" - Nie zapominaj o tym!

OTS - tibia 7.6 aby nie było mowy o jakimkolwiek bocie, liczy sie tylko zdolność manualna słonko. Oficjalny wynik ogłosimy tutaj, aby wszyscy zobaczyli, jaki z Ciebie MISTRZ. O więcej szczegółów zaklikaj na gg 3986972. Ponieważ tibia.pl zabroniła rozmowy o otsach. Do usłyszenia słońce.

Przepraszam czytelników za tymczasową zmianę tematu. Ale mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat później tak wygląda....

Jeszcze jedno słońce: naucz się pisać, bo póki, co "Huj" się pisze tak "Chuj". Zapamiętaj raz na zawsze.
I'm With You... Here Without You
sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy.
Mistik Vannesa jest offline   Odpowiedz z Cytatem